In 2016 kreeg hij van het Gentse hof van beroep zelfs vier jaar cel opgelegd voor zijn aandeel in de fatale overdosis van een vriendin. Op 20 november kreeg hij volgens het parket zélf een overdosis binnen in zijn cel. Omdat het toen niet duidelijk was van wie de drugs afkomstig waren werd die zaak geseponeerd. Maar later werd hij ook nog eens met hasj betrapt in de gevangenis. Tijdens zijn proces minimaliseerde hij dit.

"Een gewone mens drinkt toch ook een pintje als hij thuiskomt van zijn werk?", stelde hij. De man richtte zich vervolgens tot de rechter. "Met alle respect, maar heb jij al eens een week in de gevangenis gezeten? Dat is echt niet gemakkelijk hoor. Ik ben niet verslaafd, maar ga na Nieuwjaar toch naar de drugsvrije afdeling."

(AFr)

In 2016 kreeg hij van het Gentse hof van beroep zelfs vier jaar cel opgelegd voor zijn aandeel in de fatale overdosis van een vriendin. Op 20 november kreeg hij volgens het parket zélf een overdosis binnen in zijn cel. Omdat het toen niet duidelijk was van wie de drugs afkomstig waren werd die zaak geseponeerd. Maar later werd hij ook nog eens met hasj betrapt in de gevangenis. Tijdens zijn proces minimaliseerde hij dit. "Een gewone mens drinkt toch ook een pintje als hij thuiskomt van zijn werk?", stelde hij. De man richtte zich vervolgens tot de rechter. "Met alle respect, maar heb jij al eens een week in de gevangenis gezeten? Dat is echt niet gemakkelijk hoor. Ik ben niet verslaafd, maar ga na Nieuwjaar toch naar de drugsvrije afdeling." (AFr)