KIJK – ‘Supportersgroep’ van Club steekt vuurwerk af bij hotel van Fiorentina

Een ‘supportersgroep’ van Club Brugge stak afgelopen nacht vuurwerk af bij het het Van der Valk Hotel Brugge - Oostkamp. © GF
Redactie KW

Een ‘supportersgroep’ van Club Brugge stak afgelopen nacht vuurwerk af bij het Van der Valk Hotel Brugge – Oostkamp, waar de spelers van Fiorentina momenteel verblijven. Niet meteen ideaal voor de nachtrust van de Italianen, die woensdagavond aan de bak moeten tegen Club.

Woensdagavond kan Club Brugge geschiedenis schrijven. Bij winst is blauw-zwart zeker van een ticket richting de finale van de Conference League, maar dan moeten ze dus wel voorbij Fiorentina.

De spelers van de Italiaanse club verblijven momenteel in het Van der Valk Hotel Brugge – Oostkamp. Helaas voor hen werd hun nachtrust aardig verstoord door een ‘supportersgroep’ van Club. Op de beelden zien we hoe een man het vuurwerk aansteekt en daarna op de vlucht slaat. “Om 2.45 uur deze nacht kregen we een melding binnen dat er vuurwerk werd afgestoken op de parking achteraan het hotel, aan de kant van de autosnelweg. Het ging over een grote groep mensen, die meteen na het afsteken zijn weggevlucht. Voorlopig werd er nog niemand geïdentificeerd, maar het onderzoek loopt wel. We bekijken verschillende pistes om de daders op te kunnen sporen”, aldus Lien Vermeersch, directeur Informatiebeheer van Politiezone Het Houtsche. (PS)

(Bekijk hieronder de beelden)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier