"Als je altijd zoveel gaat drinken als Brugge wint, dan hebben we een probleem. Zeker als ze tegen Anderlecht spelen, dan ga je nog een groter probleem hebben." Dat zei de voorzitter tegen de beklaagde, die zich moest verantwoorden voor de slagen na de kampioenenviering op 15 mei 2016. De man had de trein genomen zodat hij wat kon drinken na de overwinning, maar verklaarde dat hij te veel op had.

"De beklaagde had geen geldig vervoersbewijs", stelde de aanklager, die acht maanden cel en 600 euro geldboete vorderde. "De treinbegeleider deed gewoon zijn job, maar de man werd heel agressief. Er kwamen scheldwoorden en hij probeerde de begeleider een vuistslag in het gezicht te geven, maar heeft de schouder van de man geraakt." De treinbegeleider was drie dagen arbeidsongeschikt. De beklaagde drukte zijn spijt uit en vroeg opschorting van straf.

Het vonnis valt op 24 oktober.

(BELGA)

"Als je altijd zoveel gaat drinken als Brugge wint, dan hebben we een probleem. Zeker als ze tegen Anderlecht spelen, dan ga je nog een groter probleem hebben." Dat zei de voorzitter tegen de beklaagde, die zich moest verantwoorden voor de slagen na de kampioenenviering op 15 mei 2016. De man had de trein genomen zodat hij wat kon drinken na de overwinning, maar verklaarde dat hij te veel op had. "De beklaagde had geen geldig vervoersbewijs", stelde de aanklager, die acht maanden cel en 600 euro geldboete vorderde. "De treinbegeleider deed gewoon zijn job, maar de man werd heel agressief. Er kwamen scheldwoorden en hij probeerde de begeleider een vuistslag in het gezicht te geven, maar heeft de schouder van de man geraakt." De treinbegeleider was drie dagen arbeidsongeschikt. De beklaagde drukte zijn spijt uit en vroeg opschorting van straf.Het vonnis valt op 24 oktober.(BELGA)