De feiten binnen het nieuw samengesteld gezin speelden zich ongeveer twee jaar geleden af. Het toen 13-jarige meisje verklaarde dat ze betast werd door haar stiefvader, maar die ontkende alles. Verder onderzoek bracht in eerste instantie ook geen harde bewijzen aan het licht.

De speurders stelden de verdachte voor om hem aan een polygraaftest te onderwerpen. D. ging akkoord, maar begon blijkbaar wel nattigheid te voelen. Nog voor de eigenlijke test met de leugendetector bekende hij de aanranding dan toch. Volgens de verdediging zou het slechts om een eenmalige misstap gaan.

Enkele dagen geleden werd de Ichtegemnaar door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van aanranding van de eerbaarheid. De raadkamer verlengde die aanhouding dinsdagochtend met een maand. Als de verdachte tegen die beslissing beroep aantekent, zal de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling binnen twee weken de knoop moeten doorhakken.

(BELGA)

De feiten binnen het nieuw samengesteld gezin speelden zich ongeveer twee jaar geleden af. Het toen 13-jarige meisje verklaarde dat ze betast werd door haar stiefvader, maar die ontkende alles. Verder onderzoek bracht in eerste instantie ook geen harde bewijzen aan het licht.De speurders stelden de verdachte voor om hem aan een polygraaftest te onderwerpen. D. ging akkoord, maar begon blijkbaar wel nattigheid te voelen. Nog voor de eigenlijke test met de leugendetector bekende hij de aanranding dan toch. Volgens de verdediging zou het slechts om een eenmalige misstap gaan.Enkele dagen geleden werd de Ichtegemnaar door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van aanranding van de eerbaarheid. De raadkamer verlengde die aanhouding dinsdagochtend met een maand. Als de verdachte tegen die beslissing beroep aantekent, zal de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling binnen twee weken de knoop moeten doorhakken.(BELGA)