Cafébaas met gebroken bierfles keel overgesneden: drie verdachten blijven langer in de cel

Na een voetbalwedstrijd ontstond er in het supporterscafé De Vlaskapel een discussie tussen de uitbater en een klant. © Google Discover
Redactie KW

Na het bierfles-incident van afgelopen zaterdagavond in Kortrijk is de cafébaas van De Vlaskapel intussen uit coma gehaald. Er werden drie verdachten opgepakt en het parket bevestigt dat ze ook aangehouden blijven.

Zaterdagavond ontstond er na de voetbalwedstrijd tussen KV Kortrijk en Antwerp een discussie in het supporterscafé De Vlaskapel tussen de uitbater en een klant. Het ging over een te betalen rekening. De klant verliet uiteindelijk het café, maar kwam even later terug met twee kompanen. Er ontstond een schermutseling, waarna de cafébaas de keel werd overgesneden met een gebroken bierfles.

De uitbater werd meteen na de feiten in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Eén verdachte werd al snel opgepakt en aangehouden. Ondertussen laat het parket weten dat drie personen door de onderzoeksrechter aangehouden werden voor poging tot moord. Zij werden naar de gevangenis overgebracht. Het parket bevestigde nu dat ze alle drie aangehouden blijven.

Het slachtoffer ligt niet langer in coma, maar kon nog niet worden verhoord.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier