Bij de politiezone Vlas zijn hierover evenwel geen meldingen binnen gelopen. Woordvoerder Thomas Detavernier: "Tot nu toe hebben wij hierover nog geen klachten ontvangen. Het verhaal van een verdacht voertuig - vaak een witte bestelwagen - steekt aan het begin van de schoolperiode wel vaker de kop op, en meestal is er niets aan de hand.

Dat betekent echter niet dat wij niet waakzaam zijn, integendeel. We nemen elke melding ernstig en kunnen elke verdachte beweging via ons cameranetwerk controleren. Wie een verdacht persoon, voertuig of situatie opmerkt, kan dat steeds aan ons doorgeven op het nummer 1701."

(NT)

Bij de politiezone Vlas zijn hierover evenwel geen meldingen binnen gelopen. Woordvoerder Thomas Detavernier: "Tot nu toe hebben wij hierover nog geen klachten ontvangen. Het verhaal van een verdacht voertuig - vaak een witte bestelwagen - steekt aan het begin van de schoolperiode wel vaker de kop op, en meestal is er niets aan de hand. Dat betekent echter niet dat wij niet waakzaam zijn, integendeel. We nemen elke melding ernstig en kunnen elke verdachte beweging via ons cameranetwerk controleren. Wie een verdacht persoon, voertuig of situatie opmerkt, kan dat steeds aan ons doorgeven op het nummer 1701." (NT)