Op 2 augustus vorig jaar ging Racine K. tijdens een discussie een man te lijf met een schroevendraaier. "Het slachtoffer liep verwondingen op boven zijn linker wenkbrauw en aan de linkerzijde van z'n borst", verduidelijkte de procureur.

Racine K. zit momenteel in de cel voor andere feiten. Volgens zijn advocate kampt hij met een drankprobleem. "Mijn cliënt weigert elke behandeling. Een gedwongen opname is niet gelukt", stelde ze. Toch vroeg ze de rechter om voorwaarden op te leggen, waaronder een opname. Maar de rechter ging maandag niet in op dat verzoek.

(AFr)

Op 2 augustus vorig jaar ging Racine K. tijdens een discussie een man te lijf met een schroevendraaier. "Het slachtoffer liep verwondingen op boven zijn linker wenkbrauw en aan de linkerzijde van z'n borst", verduidelijkte de procureur.Racine K. zit momenteel in de cel voor andere feiten. Volgens zijn advocate kampt hij met een drankprobleem. "Mijn cliënt weigert elke behandeling. Een gedwongen opname is niet gelukt", stelde ze. Toch vroeg ze de rechter om voorwaarden op te leggen, waaronder een opname. Maar de rechter ging maandag niet in op dat verzoek.(AFr)