Dief van riooldeksels wordt zelfde dag gevat bij… ijzerhandelaar

Redactie KW

In de nacht van woensdag op donderdag ging een dief in de regio van Roeselare en Izegem aan de haal met meerdere riooldeksels, maar het was niet het snuggerste idee om die de dag zelf al in de buurt te gaan verkopen.

De dief trok in de nacht van woensdag op donderdag rond in Roeselare en Izegem om tientallen riooldeksels te stelen. Dat gebeurde onder andere in de Bollenstraat, de Koning Albert 1-Laan en ook in de buurt van de Spiraalbrug en de Kachtemsestraat.

Vooral voor het verkeer had dat gevolgen, zeker voor fietsers was het opletten geblazen. De stadsdiensten waren de hele dag in de weer om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en de deksels te vervangen of in afwachting signalisatieborden te plaatsen.

De politie kon de snoodaard donderdagnamiddag vatten. De man had immers het geniale plan opgevat om alle deksels bij een ijzerhandelaar in de buurt te gaan verkopen, maar die had natuurlijk ook al het nieuws gehoord over de grootschalige diefstal.

(TD/FJA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten