Tijdens het muziekfestival Dour werd de beklaagde gecontroleerd door de politie. Hij bleek 274 gekleurde pillen te hebben verstopt in zijn onderbroek. Volgens een getuige had de man een drugshandel opgezet in een van de tenten.

Bij een controle trof de politie naast de pillen ook cannabis, speed, ketamine en MDMA aan, samen met twee weegschalen en cash geld. Het Openbaar Ministerie vorderde maandag zestien maanden effectieve celstraf voor de twintiger. De beklaagde is overigens niet aan zijn proefstuk toe.

Maandag moest hij ook in een andere zaak voor de Kortrijkse strafrechter verschijnen. Daar riskeert hij achttien maanden celstraf, eveneens voor drugsfeiten.

(Belga)

Tijdens het muziekfestival Dour werd de beklaagde gecontroleerd door de politie. Hij bleek 274 gekleurde pillen te hebben verstopt in zijn onderbroek. Volgens een getuige had de man een drugshandel opgezet in een van de tenten. Bij een controle trof de politie naast de pillen ook cannabis, speed, ketamine en MDMA aan, samen met twee weegschalen en cash geld. Het Openbaar Ministerie vorderde maandag zestien maanden effectieve celstraf voor de twintiger. De beklaagde is overigens niet aan zijn proefstuk toe. Maandag moest hij ook in een andere zaak voor de Kortrijkse strafrechter verschijnen. Daar riskeert hij achttien maanden celstraf, eveneens voor drugsfeiten.(Belga)