Auto van de A58 weg af bij Wervik

Redactie KW

(UPDATE) Bij een verkeersongeval in Menen zijn gisteravond twee mensen zwaargewond geraakt. Op de A19 ging hun auto van de weg af en kwam in de gracht terecht. De bestuurder had teveel gedronken. Het parket heeft zijn rijbewijs ingetrokken voor 15 dagen.

Het ongeval gebeurde rond half zeven gisteravond net voor de afrit Wervik, in de richting van Ieper. Bij een bruusk inhaalmanoeuver ging een auto over de kop en belandde naast de weg in de gracht. De passagier, een vrouw van 50 uit Wevelgem, was in levensgevaar, maar haar toestand is intussen stabiel. Ook haar man, die aan het stuur zat, raakte zwaargewond. De Wevelgemnaar van 49 had teveel gedronken. Het parket heeft zijn rijbewijs voor 15 dagen ingetrokken.

Door het ongeval ontstond in de rijrichting Ieper gedurende enige tijd vertraagd verkeer en lichte verkeershinder. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.

(jv/NSK)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie De Weekbode De Leie) van vrijdag 5 november 2010, en vanavond in het nieuws op Focus-WTV vanaf 18u00, en stipt om 22u00.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier