SJG Productions houdt de ene na de andere shownamiddag en/of -avond in zaal Middenstand in Ingelmunster. Op zondagnamiddag kan je er meestal terecht voor 'Happy Sunday' van FamilyRadio. Op zondag 20 september zijn o.a. Garry Hagger en Wendy Van Wanten van de partij. Op zondagnamiddag 27 september kan je genieten van de muziek van o.a. Gabrielo, Ida De Nijs en Filip D'haeze. Tijdens de namiddag treden er altijd diverse artiesten op en dit in een sfeervol kader. Iedere maandagnamiddag is er een show in zaal Middenstand. Op kermismaandag 28 september staan Chris Capoen, Suzy Marrel en Sasha & Davy op de affiche. Eén week later vind je op de affiche volgende artiesten terug : Yvan Verelli, Dirk Duval, Kevin & Romina, Eveline Cannoot. Op maandagnamiddag 12 oktober zingen Chris Capoen, Luc Van Meeuwen en PC Brown. Op maandagnamiddag 19 oktober kan je genieten van de muziek van Dirk Duval, Kurt Crabbé en Lissa Lewis. Tijdens de laatste maandag staan Chris Capoen, De Popkoning en Jan Wuytens op de affiche. De deuren zijn telkens open om 13.30 uur. Prijs : 12,50 euro in voorverkoop, 15 euro aan de deur, inclusief koffie en gebak.

Op zaterdagavond 21 november is ook Laura Lynn van de partij in zaal Middenstand., PADI/Jens
Op zaterdagavond 21 november is ook Laura Lynn van de partij in zaal Middenstand. © PADI/Jens

Tijdens het Ingelmunsterse kermisweekend van 25, 26 en 27 september kan je eveneens in zaal Middenstand terecht om muzikaal te genieten. Op vrijdag 25 september ben je vanaf 18.30 uur welkom voor eten à volonté en optredens van Peter Cody, Paul Bruna, Jan Wuytens, Alwin, Dirk Duval, Hans Hanssens, Christina Loreena, Suzy Marrel én Jo Vally. Op zaterdagavond 26 september zijn er optredens van Angelo Martinez, Wim Leys, Dirk Duval, Garry Hagger en Yves Segers. Ook dan kan je eten à volonté aan 35 euro per persoon. Voor beide shows betaal je per ticket 25 euro in voorverkoop, 30 euro aan de deur en 80 euro voor een weekendkaart.

Op zaterdag 21 november presenteert SJG Productions de show 'Vlaamse Toppers' met vanaf 16 uur optredens van Greg, Dirk Duval, Paul Bruna, Vitta Lena, Suzy Marrel, Kitana, Yvan Verelli, Laura Lynn én Willy Sommers. Tijden de show is er ook een driegangenmenu met voor-, hoofdgerecht en dessert. Er worden maximum 120 personen toegelaten. De maaltijd en show kosten 75 euro per persoon. De reservatie is pas definitief na betaling met vermelding van de naam en het aantal personen. (PADI)

Op kermiszondag 27 september staat Filip D'haeze op het podium van de Middenstand., PADI/Jens
Op kermiszondag 27 september staat Filip D'haeze op het podium van de Middenstand. © PADI/Jens

Info en reservatie voor alle shows op 0485 28 47 77. Storten op BE82 7370 4800 7868.

SJG Productions houdt de ene na de andere shownamiddag en/of -avond in zaal Middenstand in Ingelmunster. Op zondagnamiddag kan je er meestal terecht voor 'Happy Sunday' van FamilyRadio. Op zondag 20 september zijn o.a. Garry Hagger en Wendy Van Wanten van de partij. Op zondagnamiddag 27 september kan je genieten van de muziek van o.a. Gabrielo, Ida De Nijs en Filip D'haeze. Tijdens de namiddag treden er altijd diverse artiesten op en dit in een sfeervol kader. Iedere maandagnamiddag is er een show in zaal Middenstand. Op kermismaandag 28 september staan Chris Capoen, Suzy Marrel en Sasha & Davy op de affiche. Eén week later vind je op de affiche volgende artiesten terug : Yvan Verelli, Dirk Duval, Kevin & Romina, Eveline Cannoot. Op maandagnamiddag 12 oktober zingen Chris Capoen, Luc Van Meeuwen en PC Brown. Op maandagnamiddag 19 oktober kan je genieten van de muziek van Dirk Duval, Kurt Crabbé en Lissa Lewis. Tijdens de laatste maandag staan Chris Capoen, De Popkoning en Jan Wuytens op de affiche. De deuren zijn telkens open om 13.30 uur. Prijs : 12,50 euro in voorverkoop, 15 euro aan de deur, inclusief koffie en gebak.Tijdens het Ingelmunsterse kermisweekend van 25, 26 en 27 september kan je eveneens in zaal Middenstand terecht om muzikaal te genieten. Op vrijdag 25 september ben je vanaf 18.30 uur welkom voor eten à volonté en optredens van Peter Cody, Paul Bruna, Jan Wuytens, Alwin, Dirk Duval, Hans Hanssens, Christina Loreena, Suzy Marrel én Jo Vally. Op zaterdagavond 26 september zijn er optredens van Angelo Martinez, Wim Leys, Dirk Duval, Garry Hagger en Yves Segers. Ook dan kan je eten à volonté aan 35 euro per persoon. Voor beide shows betaal je per ticket 25 euro in voorverkoop, 30 euro aan de deur en 80 euro voor een weekendkaart.Op zaterdag 21 november presenteert SJG Productions de show 'Vlaamse Toppers' met vanaf 16 uur optredens van Greg, Dirk Duval, Paul Bruna, Vitta Lena, Suzy Marrel, Kitana, Yvan Verelli, Laura Lynn én Willy Sommers. Tijden de show is er ook een driegangenmenu met voor-, hoofdgerecht en dessert. Er worden maximum 120 personen toegelaten. De maaltijd en show kosten 75 euro per persoon. De reservatie is pas definitief na betaling met vermelding van de naam en het aantal personen. (PADI)Info en reservatie voor alle shows op 0485 28 47 77. Storten op BE82 7370 4800 7868.