Elke week zijn er vier meisjes van de school KreaDance Diva uit Wevelgem trouw op post tijdens de shows van het Kustschlagerfestival in het Plopsa Theater in De Panne. Het showballet Diva begeleidt zanger Paul Bruna. De danseressen gaan regelmatig mee naar zijn grotere optredens.

Binnenkort laatste keer Paul Bruna

"Sinds 2011 zijn de meisjes van Showballet Diva, een afdeling van KreaDance Diva, mijn vaste danseressen", vertelt Paul Bruna. "Uiteraard zijn er nog maar enkele van de meisjes die al zo lang meekomen. De meisjes die toen 18 jaar waren, zijn nu in een andere fase in hun leven. Sommige meisjes zijn verloofd, getrouwd, hebben al kindjes... Dan stoppen ze met dansen."

Toch kan KreaDance Diva altijd een nieuwe lichting danseressen klaarstomen om mij te vergezellen tijdens diverse optredens. Alleen op een groot podium staan is minder fijn. Het is gezelliger om regelmatig omringd te worden door knappe danseressen, die de perfecte danspasjes uitvoeren op mijn nummers', besluit Paul. Het Showballet Diva en Paul Bruna kan je nog een laatste keer aan het werk zien op woensdag 25 september vanaf 14 uur in het Plopsa Theater in De Panne. Er zijn dan ook optredens van David Vandyck en Luc Steeno. (PADI)

Info en tickets : www.kustschlagerfestival.be

Elke week zijn er vier meisjes van de school KreaDance Diva uit Wevelgem trouw op post tijdens de shows van het Kustschlagerfestival in het Plopsa Theater in De Panne. Het showballet Diva begeleidt zanger Paul Bruna. De danseressen gaan regelmatig mee naar zijn grotere optredens."Sinds 2011 zijn de meisjes van Showballet Diva, een afdeling van KreaDance Diva, mijn vaste danseressen", vertelt Paul Bruna. "Uiteraard zijn er nog maar enkele van de meisjes die al zo lang meekomen. De meisjes die toen 18 jaar waren, zijn nu in een andere fase in hun leven. Sommige meisjes zijn verloofd, getrouwd, hebben al kindjes... Dan stoppen ze met dansen."Toch kan KreaDance Diva altijd een nieuwe lichting danseressen klaarstomen om mij te vergezellen tijdens diverse optredens. Alleen op een groot podium staan is minder fijn. Het is gezelliger om regelmatig omringd te worden door knappe danseressen, die de perfecte danspasjes uitvoeren op mijn nummers', besluit Paul. Het Showballet Diva en Paul Bruna kan je nog een laatste keer aan het werk zien op woensdag 25 september vanaf 14 uur in het Plopsa Theater in De Panne. Er zijn dan ook optredens van David Vandyck en Luc Steeno. (PADI)Info en tickets : www.kustschlagerfestival.be