"Het is de derde keer dat we die prijs winnen. Ze zeggen dat het niet moeilijk is om aan de top te blijven, maar je moet er wel raken hé. We gaan met Familiezeker ons best doen om hier volgend jaar opnieuw te staan."

Is er een strijd tussen de tv-programma's Thuis en Familie? "Een echte strijd mag je dat niet noemen. We willen met Familie natuurlijk Thuis overtreffen. Maar tijdens de opnames denken we nooit na of we nu beter zijn dan Thuis. Familie moet gewoon goed zijn, dat telt."

Een idee waar de beker zal staan? "Dat is een goeie vraag. Sinds augustus zijn we verhuisd naar de AED Studios in Lint. In ons vorige gebouw stond in het onthaal een kast met alle trofeeën erin. Ik denk dat ze nu een nieuw plaatsje zullen moeten zoeken", lacht Peter.

(PADI)

"Het is de derde keer dat we die prijs winnen. Ze zeggen dat het niet moeilijk is om aan de top te blijven, maar je moet er wel raken hé. We gaan met Familiezeker ons best doen om hier volgend jaar opnieuw te staan." Is er een strijd tussen de tv-programma's Thuis en Familie? "Een echte strijd mag je dat niet noemen. We willen met Familie natuurlijk Thuis overtreffen. Maar tijdens de opnames denken we nooit na of we nu beter zijn dan Thuis. Familie moet gewoon goed zijn, dat telt." Een idee waar de beker zal staan? "Dat is een goeie vraag. Sinds augustus zijn we verhuisd naar de AED Studios in Lint. In ons vorige gebouw stond in het onthaal een kast met alle trofeeën erin. Ik denk dat ze nu een nieuw plaatsje zullen moeten zoeken", lacht Peter.(PADI)