In het bijzijn van Nafissatou Thiam, Karen Damen, Annelien Coorevits, Loïc Nottet, James Cooke, Alice on the Roof en Astrid Coppens - jawel, ex-Astrid Bryan - werd met veel dans, korte toespraken, vuurwerk... het feestelijke jaar ingezet. Een aanrader is ook de nieuwe parade Disney Stars on Parade, die dagelijks te zien is in het Disneyland Park. Alles is nieuw : de kostuums, muziek, dans en paradewagens.

Verder zijn er twee gloednieuwe shows op Royal Castle Stage in het Disneyland Park. In Mickey presents Happy Anniversary Disneyland Paris vieren Mickey en zijn vrienden de verjaardag van Disneyland Paris en nodigen de gasten uit om samen in koor Happy Anniversary Disneyland Paris te zingen. De Disneyprinsessen vieren op hun beurt de 25ste verjaardag van Disneyland Paris met een magisch bal op de melodie van een romantische fanfare. En wat valt er nog allemaal te beleven? Dat nieuws delen we binnenkort met onze trouwe lezers.

(PADI)

In het bijzijn van Nafissatou Thiam, Karen Damen, Annelien Coorevits, Loïc Nottet, James Cooke, Alice on the Roof en Astrid Coppens - jawel, ex-Astrid Bryan - werd met veel dans, korte toespraken, vuurwerk... het feestelijke jaar ingezet. Een aanrader is ook de nieuwe parade Disney Stars on Parade, die dagelijks te zien is in het Disneyland Park. Alles is nieuw : de kostuums, muziek, dans en paradewagens. Verder zijn er twee gloednieuwe shows op Royal Castle Stage in het Disneyland Park. In Mickey presents Happy Anniversary Disneyland Paris vieren Mickey en zijn vrienden de verjaardag van Disneyland Paris en nodigen de gasten uit om samen in koor Happy Anniversary Disneyland Paris te zingen. De Disneyprinsessen vieren op hun beurt de 25ste verjaardag van Disneyland Paris met een magisch bal op de melodie van een romantische fanfare. En wat valt er nog allemaal te beleven? Dat nieuws delen we binnenkort met onze trouwe lezers. (PADI)