"Ik voel me hier in Vlaanderen thuis", onderstreept Boeijen. Daarom heeft hij besloten om ook in het voorjaar van 2020 weer een Vlaamse theatertournee te doen. Een optreden van Frank Boeijen volgt nooit platgetreden paden.Naast nieuwe composities brengt hij in het theater ook werk uit zijn immens oeuvre dat klassiekers bevat als De Verzoening, Kronenburg Park, Zeg me dat het niet zo is en Koud in mijn hart. Maar deze oudere nummers worden steevast van nieuwe muzikale invalshoeken of arrangementen voorzien, zodat ze passen bij de recente songs. Een avondje Boeijen staat garant voor een gevarieerd concert op hoog niveau, waarbij zijn warme stem en zijn voortreffelijke muzikale begeleiders de luisteraar meenemen op een tocht langs ontroering en herkenning, langs avontuur en vakmanschap. Verstilde ballades, grootse popsongs, emotionele chansons - dat is Boeijen anno 2020 op de bühne.

De tournee start in Vlaanderen op 16 februari 2020 in de Kortrijkse Schouwburg en eindigt op 3 juni 2020 in de Arenberg Schouwburg in Antwerpen. Frank houdt ook nog halt in Sint-Niklaas, Heist-op-den-Berg, Beringen, Brugge, Hasselt, Maaseik, Oostende, Gent en Antwerpen.

"Ik voel me hier in Vlaanderen thuis", onderstreept Boeijen. Daarom heeft hij besloten om ook in het voorjaar van 2020 weer een Vlaamse theatertournee te doen. Een optreden van Frank Boeijen volgt nooit platgetreden paden.Naast nieuwe composities brengt hij in het theater ook werk uit zijn immens oeuvre dat klassiekers bevat als De Verzoening, Kronenburg Park, Zeg me dat het niet zo is en Koud in mijn hart. Maar deze oudere nummers worden steevast van nieuwe muzikale invalshoeken of arrangementen voorzien, zodat ze passen bij de recente songs. Een avondje Boeijen staat garant voor een gevarieerd concert op hoog niveau, waarbij zijn warme stem en zijn voortreffelijke muzikale begeleiders de luisteraar meenemen op een tocht langs ontroering en herkenning, langs avontuur en vakmanschap. Verstilde ballades, grootse popsongs, emotionele chansons - dat is Boeijen anno 2020 op de bühne.De tournee start in Vlaanderen op 16 februari 2020 in de Kortrijkse Schouwburg en eindigt op 3 juni 2020 in de Arenberg Schouwburg in Antwerpen. Frank houdt ook nog halt in Sint-Niklaas, Heist-op-den-Berg, Beringen, Brugge, Hasselt, Maaseik, Oostende, Gent en Antwerpen.