Op vrijdagavond 30 november organiseerde hij een eerste showavond in 't Koncept op de Zeedijk in Middelkerke. De avond was meer dan geslaagd, zodat Marnik besloot van nog eens ons Vlaams talent te steunen en een event uit te werken. "Ik kreeg zoveel positieve feedback, zodat ik inderdaad besloot van nog een muzikaal feest te organiseren", vertelt Marnik. "De voorbereidingen vergen altijd veel inzet, maar ik doe het graag en zolang ik op veel mensen kan rekenen, ben ik blij en heb ik zin om verder dergelijke evenementen uit te dokteren."

Wie inschrijft voor het diner is al vanaf 16.30 uur welkom in Feestzaal Ten Stuyver, Stuiverstraat 357 in Oostende/Stene. De hongerige magen worden gevuld met een aperitief, lenteroomsoepje, brasvargebraad met portosaus, warme groenten en aardappelkroketten, koffie en versnaperingen. Dranken niet inbegrepen. Om 19 uur openen de deuren voor de showavond. Een half uur later start het optreden van Herbert Verhaeghe, gevolgd door accordeonist Johan Veugelers, Paul Bruna, Hanny D., Kurt Crabbé en Michael Lanzo. Natuurlijk gaan al die bekende artiesten na hun optreden ook nog signeren en poseren voor een foto.

(PADI)

Diner kost 46 euro, showavond 20 euro. De zaal is zo goed als uitverkocht. Info 0476 56 95 85.

Op vrijdagavond 30 november organiseerde hij een eerste showavond in 't Koncept op de Zeedijk in Middelkerke. De avond was meer dan geslaagd, zodat Marnik besloot van nog eens ons Vlaams talent te steunen en een event uit te werken. "Ik kreeg zoveel positieve feedback, zodat ik inderdaad besloot van nog een muzikaal feest te organiseren", vertelt Marnik. "De voorbereidingen vergen altijd veel inzet, maar ik doe het graag en zolang ik op veel mensen kan rekenen, ben ik blij en heb ik zin om verder dergelijke evenementen uit te dokteren." Wie inschrijft voor het diner is al vanaf 16.30 uur welkom in Feestzaal Ten Stuyver, Stuiverstraat 357 in Oostende/Stene. De hongerige magen worden gevuld met een aperitief, lenteroomsoepje, brasvargebraad met portosaus, warme groenten en aardappelkroketten, koffie en versnaperingen. Dranken niet inbegrepen. Om 19 uur openen de deuren voor de showavond. Een half uur later start het optreden van Herbert Verhaeghe, gevolgd door accordeonist Johan Veugelers, Paul Bruna, Hanny D., Kurt Crabbé en Michael Lanzo. Natuurlijk gaan al die bekende artiesten na hun optreden ook nog signeren en poseren voor een foto. (PADI)