Frank Van Erum kennen we natuurlijk vooral van z'n voormalige rol van 'Renzo' in de populaire TV-soap 'Thuis', maar Frank bewees vorige zomer nog maar eens dat hij naast een goed acteur ook een begenadigd zanger is. Door hun intensieve samenwerking trokken de twee vorige zomer veel met elkaar op. Het is ook toen dat ze het idee opperden om eens samen de studio in te gaan. Het resultaat daarvan is deze prachtige single 'Laat ons klinken', een nummer van Franse origine dat een gepaste Vlaamse tekst met zich meekreeg.

Luc Steeno stelde in oktober 2019 zijn album '30 Jaar Luc Steeno' voor aan fans en pers in Benidorm. Het was daar dat Luc en Frank voor 't eerst hun duet live voor een publiek opvoerden. Het nummer kwam ook terecht op de tracklisting van Luc's driedelig cd-album maar schopt het nu pas echt tot nieuwe single. Ook al blijft het 'klinken met vrienden' momenteel nog uit den boze voor de meesten onder ons, toch is de boodschap van de song momenteel actueler dan ooit... we kijken hier immers allemaal immens naar uit. (PADI)

"Laat ons klinken" van Luc Steeno & Frank Van Erum is vanaf vrijdag 15 mei verkrijgbaar als digitale download en via de courante streamingdiensten.

Frank Van Erum kennen we natuurlijk vooral van z'n voormalige rol van 'Renzo' in de populaire TV-soap 'Thuis', maar Frank bewees vorige zomer nog maar eens dat hij naast een goed acteur ook een begenadigd zanger is. Door hun intensieve samenwerking trokken de twee vorige zomer veel met elkaar op. Het is ook toen dat ze het idee opperden om eens samen de studio in te gaan. Het resultaat daarvan is deze prachtige single 'Laat ons klinken', een nummer van Franse origine dat een gepaste Vlaamse tekst met zich meekreeg. Luc Steeno stelde in oktober 2019 zijn album '30 Jaar Luc Steeno' voor aan fans en pers in Benidorm. Het was daar dat Luc en Frank voor 't eerst hun duet live voor een publiek opvoerden. Het nummer kwam ook terecht op de tracklisting van Luc's driedelig cd-album maar schopt het nu pas echt tot nieuwe single. Ook al blijft het 'klinken met vrienden' momenteel nog uit den boze voor de meesten onder ons, toch is de boodschap van de song momenteel actueler dan ooit... we kijken hier immers allemaal immens naar uit. (PADI) "Laat ons klinken" van Luc Steeno & Frank Van Erum is vanaf vrijdag 15 mei verkrijgbaar als digitale download en via de courante streamingdiensten.