Bumba gaat op reis en kleine Pim mag mee. Het is voor hem een droom die in vervulling gaat, tot ze Babilu kwijt geraken. Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze de wereld rond. Vinden ze zo uiteindelijk Babilu terug ? Samen met Bumba, Bumbalu, Nanadu, Tumbi en Poppa zijn ook Li-Ling, Ituku en Zinzi van de partij.

De première vond plaats in de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas in het bijzijn van bekende Vlamingen, waaronder Niels Albert, Stijn & Nuria, Kim Gevaert, Cilou Annys, enzovoort.

Bumba Op Reis is tot en met 28 juni 2020 te zien in heel Vlaanderen : Sint-Niklaas, Eeklo, Deinze, Hasselt, Dendermonde, Scherpenheuvel, Vilvoorde, Heist-Op-Den-Berg, Geel, Oostende, Torhout, Sint-Truiden, Asse, Mol, Brugge, Genk, Kortrijk, Herentals, Diest, Gent, Overijse en Antwerpen.

Info en tickets : www.studio100.com. (PADI & Christophe - foto's FODI)

Bumba gaat op reis en kleine Pim mag mee. Het is voor hem een droom die in vervulling gaat, tot ze Babilu kwijt geraken. Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze de wereld rond. Vinden ze zo uiteindelijk Babilu terug ? Samen met Bumba, Bumbalu, Nanadu, Tumbi en Poppa zijn ook Li-Ling, Ituku en Zinzi van de partij. De première vond plaats in de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas in het bijzijn van bekende Vlamingen, waaronder Niels Albert, Stijn & Nuria, Kim Gevaert, Cilou Annys, enzovoort. Bumba Op Reis is tot en met 28 juni 2020 te zien in heel Vlaanderen : Sint-Niklaas, Eeklo, Deinze, Hasselt, Dendermonde, Scherpenheuvel, Vilvoorde, Heist-Op-Den-Berg, Geel, Oostende, Torhout, Sint-Truiden, Asse, Mol, Brugge, Genk, Kortrijk, Herentals, Diest, Gent, Overijse en Antwerpen. Info en tickets : www.studio100.com. (PADI & Christophe - foto's FODI)