Kustschlagerfestival 2020 in september in De Panne gaat wél door én wordt de veiligste editie ooit

Op woensdagnamiddag 30 september is Laura Lynn van de partij. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Fans van het jaarlijkse Kustschlagerfestival moeten niet treuren, want de editie 2020 gaat wél door. Op de woensdagen 9, 16, 23 en 30 september ben je van harte welkom in het Proximus Theater in Plopsaland De Panne, waar vier woensdagen na elkaar heel wat bekende artiesten komen optreden. Niemand moet met angst zitten, want de editie 2020 wordt de veiligste editie ooit.

“Wij staan continu in overleg met experten en het lijkt erop dat met de juiste veiligheidsmaatregelen voor het Kustschlagerfestival alle verkeerslichten op groen komen te staan. Dat is dus goed nieuws”, glundert Dieter Bruneel van neptunus-pro. “We hebben al hard gewerkt aan een draaiboek met een hele reeks aan maatregelen die de organisatie van het Kustschlagerfestival 2020 mogelijk moeten maken. De capaciteit van het groot theater wordt gevoelig beperkt. Hierdoor is de derde festivaldag op woensdag 23 september reeds volledig uitverkocht. Om de bezoekers op een veilige manier te laten genieten van het park en het Kustschlagerfestival werden een aantal regels opgesteld. Zo vragen we om steeds 1,5 meter afstand te bewaren ten opzichte van andere bezoekers en medewerkers en regelmatig de handen te wassen en ontsmetten. De specifieke instructies van de overheid voor de show zijn op dit moment nog niet gekend. Maar wij gaan alvast uit van het meest defensieve scenario. Zo voorzien we bijvoorbeeld en gratis mondmasker voor elke bezoeker. De exacte maatregelen zullen worden bepaald in lijn met de veiligheidsmatrix EVRM van de overheid. Wat doen we al zeker ? De afstandsregels dienen te worden gerespecteerd. Het aantal toegelaten bezoekers tijdens het Kustschlagerfestival wordt fel gereduceerd. Er worden extra hygiënemaatregelen voorzien. Zo zijn er meerdere handontsmettingspunten voorzien in het Proximus Theater. De neptunus-pro crew draagt persoonlijk beschermingsmateriaal. We zorgen ook voor voldoende en heldere informatie en richtlijnen. Op onze website www.kustschlagerfestival.be geven we de meest recente instructies mee.”

Paul Bruna (links) en Yves Segers zingen op woensdagnamiddag 23 september in het Proximus Theater.
Paul Bruna (links) en Yves Segers zingen op woensdagnamiddag 23 september in het Proximus Theater.

Gelet op de uitzonderlijke omstandigheden is er een speciale Corona-ticketactie : er is een verlenging van de tickets aan de voorverkoopprijs aan 18 euro (kassaprijs : 25 euro) tot eind juli. Geen reservatiekosten. Gratis parking inbegrepen (t.w.v. 12,50 euro). Zéker van uw ticket. Er is een beperkte capaciteit per show. Gratis mondmasker. De volledige dag toegang tot Plopsaland De Panne, inclusief alle attracties en een mooie namiddagshow.

Ook op woensdag 30 september staan Paul Bruna (links) en Garry Hagger op het podium.
Ook op woensdag 30 september staan Paul Bruna (links) en Garry Hagger op het podium.© PADI/Daniël

I

Iedereen is welkom op woensdag vanaf 10 uur. De show zelf begint telkens om 14 uur. Op woensdag 9 september staan Paul Bruna, Sam Gooris en Lindsay op de affiche. Op woensdag 16 september kan je genieten van de songs van Vader Abraham, Sandra Kim en Paul Bruna. Op woensdag 23 september is het feest met Paul Bruna, Yves Segers en Willy Sommers. Op woensdag 30 september staan de namen van Paul Bruna, Garry Hagger en Laura Lynn op de affiche. (PADI)

Bestel nu enkel en alleen via contact@kustschlagerfestival.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier