Da Rick, de vaste makker van Da Boy Tommy, wilde zijn overleden kameraad eren met 'Da Rick celebrates Da Boy Tommy'. Flor alias Da Rick is de dooppeter van Pieter. Hij vroeg aan Ann Duerinckx - de weduwe van Da Boy Tommy - of de zoontjes van Da Boy Tommy op het podium zouden mogen komen. Deze lieve kids waren nog heel jong toen hun papa overleed. Op 10 november 2012 kwam Da Boy Tommy een zwaar verkeersongeval tegen in Nieuwpoort. Hij lag in coma en overleed op 24 februari 2013. "Enkel als de kinderen het zelf willen, gaan ze op het podium, anders niet", zei Ann tegen ons één maand geleden tijdens ons gesprek met haar in haar woning in Adinkerke.

Omdat de kids niet onwennig op het podium zouden staan, besloten Da Rick en Ann iets uit te werken, zodat de jongeren zich ook wat konden uitleven op het podium. Het spelletje zoals Flor en Tommy vroeger altijd deden, mochten Flor en de kinderen nu doen. De ene kant immers luider laten gillen dan de andere kant. Dit gebeurde met de kids tegen elkaar en met Flor alias Da Rick in het midden. Tussenin hoorde je de bekende nummers Candyman, Rumble en Kol Nedra van Da Rick en wijlen Da Boy Tommy weerklinken. Op die manier bedankten de zoontjes het publiek voor de appreciatie die ze al die jaren hadden voor de muziek van hun papa. Het was een ontroerend moment.

"Vooraf hadden ze wel wat stress. Gelukkig konden ze in de namiddag al eens oefenen op het grote podium. Het zijn blijkbaar natuurtalenten op een podium, want op het moment zelf bemerkte je niets van stress op hun gezichten. Ze hebben enorm ervan genoten en vonden het super dat het publiek zo enthousiast reageerde op hen toen ze vroegen om de handen in de lucht te steken. Nadien waren ze euforisch en superfier. Ik ben er zeker van dat ze later dat nog wel eens willen doen", zegt Ann enkele uren na dit grote moment voor haar twee zoontjes op het podium van de Ethias Arena in Hasselt.

(PADI - Foto's FODI)

Da Rick, de vaste makker van Da Boy Tommy, wilde zijn overleden kameraad eren met 'Da Rick celebrates Da Boy Tommy'. Flor alias Da Rick is de dooppeter van Pieter. Hij vroeg aan Ann Duerinckx - de weduwe van Da Boy Tommy - of de zoontjes van Da Boy Tommy op het podium zouden mogen komen. Deze lieve kids waren nog heel jong toen hun papa overleed. Op 10 november 2012 kwam Da Boy Tommy een zwaar verkeersongeval tegen in Nieuwpoort. Hij lag in coma en overleed op 24 februari 2013. "Enkel als de kinderen het zelf willen, gaan ze op het podium, anders niet", zei Ann tegen ons één maand geleden tijdens ons gesprek met haar in haar woning in Adinkerke.Omdat de kids niet onwennig op het podium zouden staan, besloten Da Rick en Ann iets uit te werken, zodat de jongeren zich ook wat konden uitleven op het podium. Het spelletje zoals Flor en Tommy vroeger altijd deden, mochten Flor en de kinderen nu doen. De ene kant immers luider laten gillen dan de andere kant. Dit gebeurde met de kids tegen elkaar en met Flor alias Da Rick in het midden. Tussenin hoorde je de bekende nummers Candyman, Rumble en Kol Nedra van Da Rick en wijlen Da Boy Tommy weerklinken. Op die manier bedankten de zoontjes het publiek voor de appreciatie die ze al die jaren hadden voor de muziek van hun papa. Het was een ontroerend moment."Vooraf hadden ze wel wat stress. Gelukkig konden ze in de namiddag al eens oefenen op het grote podium. Het zijn blijkbaar natuurtalenten op een podium, want op het moment zelf bemerkte je niets van stress op hun gezichten. Ze hebben enorm ervan genoten en vonden het super dat het publiek zo enthousiast reageerde op hen toen ze vroegen om de handen in de lucht te steken. Nadien waren ze euforisch en superfier. Ik ben er zeker van dat ze later dat nog wel eens willen doen", zegt Ann enkele uren na dit grote moment voor haar twee zoontjes op het podium van de Ethias Arena in Hasselt.(PADI - Foto's FODI)