De zangcarrière van Herbert nam de voorbije jaren een steile vlucht, dankzij de hitsingles Déja vu, Elisa, Topmoment, Ware liefde en Een ongewone reis. Herbert is dan ook niet meer weg te denken van de vele podia. Hij mag zich gerust tot één van de meest geboekte artiesten van Vlaanderen rekenen. Was zijn vorige single De radio nog een lentefrisse ode aan het medium dat hem sinds zijn jeugd fascineert, dan haalt de minzame West-Vlaming voor zijn nieuwe single Dans met mij zijn beste dansmoves boven.

Dans met mij is een swingende, Nederlandstalige bewerking van Sway, de wereldhit van Dean Martin uit 1965. Dat Herbert van dansbare nummers houdt, weten zijn talrijke fans al veel langer. Dans met mij heeft echt alles om de dansvloer te vullen. Herbert neemt je in de tekst - die hij zelf schreef - mee naar een dansschool waar iedereen wel eens aan de zijde wil staan van de knappe topdanseres. Ritme en passie in een adembenemend decor. De bijhorende videoclip werd gedraaid in Theater Tinnepot in Gent. Voor Dans met mij haalde producer Peter Keereman alles uit de kast. "Dit nummer is een muzikale parel geworden, met verrassende arrangementen uit echte instrumenten", zegt Peter. Met Dans met mij, een volle agenda en een brede glimlach trekt Herbert het najaar in. Dit liedje zal ook terug te vinden zijn op zijn nieuwe full-cd, die op 4 april 2020 wordt voorgesteld tijdens zijn verjaardagsconcert in Oudenaarde.

(PADI)

De nieuwe cd-hoes. © GF
De zangcarrière van Herbert nam de voorbije jaren een steile vlucht, dankzij de hitsingles Déja vu, Elisa, Topmoment, Ware liefde en Een ongewone reis. Herbert is dan ook niet meer weg te denken van de vele podia. Hij mag zich gerust tot één van de meest geboekte artiesten van Vlaanderen rekenen. Was zijn vorige single De radio nog een lentefrisse ode aan het medium dat hem sinds zijn jeugd fascineert, dan haalt de minzame West-Vlaming voor zijn nieuwe single Dans met mij zijn beste dansmoves boven.Dans met mij is een swingende, Nederlandstalige bewerking van Sway, de wereldhit van Dean Martin uit 1965. Dat Herbert van dansbare nummers houdt, weten zijn talrijke fans al veel langer. Dans met mij heeft echt alles om de dansvloer te vullen. Herbert neemt je in de tekst - die hij zelf schreef - mee naar een dansschool waar iedereen wel eens aan de zijde wil staan van de knappe topdanseres. Ritme en passie in een adembenemend decor. De bijhorende videoclip werd gedraaid in Theater Tinnepot in Gent. Voor Dans met mij haalde producer Peter Keereman alles uit de kast. "Dit nummer is een muzikale parel geworden, met verrassende arrangementen uit echte instrumenten", zegt Peter. Met Dans met mij, een volle agenda en een brede glimlach trekt Herbert het najaar in. Dit liedje zal ook terug te vinden zijn op zijn nieuwe full-cd, die op 4 april 2020 wordt voorgesteld tijdens zijn verjaardagsconcert in Oudenaarde.(PADI)