Op 18 maart - de eerste dag van de lockdown in België - lanceerde Henri PFR een oproep via sociale media en nodigde hij zijn volgers uit om actief deel te nemen aan het maken van een nummer met geluiden uit het dagelijkse leven. Anderhalve maand later onthult de DJ "Lockdown Music', een nummer gecomponeerd met de Belgische producer en muzikant R.O. en de Britse zangeres Raphaella. Na de hits "Until The End' en "Loving Myself" is dit de derde samenwerking tussen Raphaella en Henri PFR. In totaal werden 120 mensen van alle leeftijden en achtergronden bij elkaar gebracht in een mozaiek van beelden. Het resultaat werd vanmorgen online geplaatst. "Het doel van dit project is een positief antwoord te geven aan onze volledig nieuwe manier van leven ten tijde van deze lockdown. Ik was verrast door het enthousiasme van de honderden fans die me vanuit alle hoeken van de wereld hun video's opstuurden. Uiteindelijk werden meer dan 120 geluiden in het nummer gesampled en geïntegreerd. Ondanks de lockdown en de social distancing, is dit een unieke herinnering die we samen hebben gecreëerd", legt Henri PFR uit.

Als ambassadeur van Unicef België heeft Henri PFR beslist om alle rechten van 'Lockdown Music' aan het Belgische consortium 12-12 te schenken. Dit consortium groepeert zeven grote humanitaire organisaties (Caritas International, het Belgische Rode Kruis, Handicap International België, Dokters van de Wereld, Plan International België, Oxfam Solidariteit en UNICEF België, die over gespecialiseerde urgentieteams beschikken en deel uitmaken van internationale netwerken wat een snelle en doeltreffende hulpverlening over de ganse wereld mogelijk maakt. Meer info daarover kan je verkrijgen via www.1212.be. (PADI)

Volg Henri PFR op Facebook, Instagram...

Op 18 maart - de eerste dag van de lockdown in België - lanceerde Henri PFR een oproep via sociale media en nodigde hij zijn volgers uit om actief deel te nemen aan het maken van een nummer met geluiden uit het dagelijkse leven. Anderhalve maand later onthult de DJ "Lockdown Music', een nummer gecomponeerd met de Belgische producer en muzikant R.O. en de Britse zangeres Raphaella. Na de hits "Until The End' en "Loving Myself" is dit de derde samenwerking tussen Raphaella en Henri PFR. In totaal werden 120 mensen van alle leeftijden en achtergronden bij elkaar gebracht in een mozaiek van beelden. Het resultaat werd vanmorgen online geplaatst. "Het doel van dit project is een positief antwoord te geven aan onze volledig nieuwe manier van leven ten tijde van deze lockdown. Ik was verrast door het enthousiasme van de honderden fans die me vanuit alle hoeken van de wereld hun video's opstuurden. Uiteindelijk werden meer dan 120 geluiden in het nummer gesampled en geïntegreerd. Ondanks de lockdown en de social distancing, is dit een unieke herinnering die we samen hebben gecreëerd", legt Henri PFR uit.Als ambassadeur van Unicef België heeft Henri PFR beslist om alle rechten van 'Lockdown Music' aan het Belgische consortium 12-12 te schenken. Dit consortium groepeert zeven grote humanitaire organisaties (Caritas International, het Belgische Rode Kruis, Handicap International België, Dokters van de Wereld, Plan International België, Oxfam Solidariteit en UNICEF België, die over gespecialiseerde urgentieteams beschikken en deel uitmaken van internationale netwerken wat een snelle en doeltreffende hulpverlening over de ganse wereld mogelijk maakt. Meer info daarover kan je verkrijgen via www.1212.be. (PADI)Volg Henri PFR op Facebook, Instagram...