Moeten we PC Brown nog voorstellen ? Deze muzikale octopus kan inderdaad al terugblikken op een rijk gevulde carrière van maar liefst 30 jaar artiest zijn. PC leerde al heel vroeg de kneepjes van het vak, waardoor je het podium gerust zijn tweede thuis kan noemen. Sinds hij in 2018 muzikaal en artistiek onderdak vond bij VDM Produkties kreeg die carrière met singles als Cherie Moana Marie, Kussen in het donker en Je t'aime, Je t'aime Cherie een succesvol tweede leven. Naast de kunst om te goochelen met muzikale stijlen kan PC Brown ook steunen op een dijk van een stem. Ingetogen ballads of popnummers met stevige uithalen : PC draait er zijn hand niet voor om en die uitzonderlijke combinatie van talent en artistieke veelzijdigheid verklaart meteen ook het succes van de man in Vlaanderen.

PC Brown in het bijzijn van zijn collega-artiesten die afkwamen. (Foto FODI/Daniël)

De droom van ieder artiest is om zijn of haar werk ooit verzameld te zien op een album. Dat is ook de droom die PC Brown sinds lange tijd koestert. "Ik kreeg in de loop van mijn carrière nog nooit eerder de kans om een album op te nemen. Gelukkig kan ik steunen op de mensen van VDM Produkties. Zij geloven rotsvast in mij en mijn talent en gaven me die gouden kans wel", zegt een dolgelukkige PC Brown. "Zondag jl. was voor mij dan ook de dag waarop mijn langgekoesterde droom eindelijk in vervulling ging, want dan verscheen mijn eerste cd Goud. Omdat ik in de loop van mijn carrière veelzijdigheid altijd hoog in het vaandel heb gedragen, trok ik die lijn ook door op het album. Ik nam dus een zeer gevarieerd album op met een aantal gouden pareltjes. Ik ben echt trots op mijn eerste album", besluit PC Brown. (PADI)

Moeten we PC Brown nog voorstellen ? Deze muzikale octopus kan inderdaad al terugblikken op een rijk gevulde carrière van maar liefst 30 jaar artiest zijn. PC leerde al heel vroeg de kneepjes van het vak, waardoor je het podium gerust zijn tweede thuis kan noemen. Sinds hij in 2018 muzikaal en artistiek onderdak vond bij VDM Produkties kreeg die carrière met singles als Cherie Moana Marie, Kussen in het donker en Je t'aime, Je t'aime Cherie een succesvol tweede leven. Naast de kunst om te goochelen met muzikale stijlen kan PC Brown ook steunen op een dijk van een stem. Ingetogen ballads of popnummers met stevige uithalen : PC draait er zijn hand niet voor om en die uitzonderlijke combinatie van talent en artistieke veelzijdigheid verklaart meteen ook het succes van de man in Vlaanderen.De droom van ieder artiest is om zijn of haar werk ooit verzameld te zien op een album. Dat is ook de droom die PC Brown sinds lange tijd koestert. "Ik kreeg in de loop van mijn carrière nog nooit eerder de kans om een album op te nemen. Gelukkig kan ik steunen op de mensen van VDM Produkties. Zij geloven rotsvast in mij en mijn talent en gaven me die gouden kans wel", zegt een dolgelukkige PC Brown. "Zondag jl. was voor mij dan ook de dag waarop mijn langgekoesterde droom eindelijk in vervulling ging, want dan verscheen mijn eerste cd Goud. Omdat ik in de loop van mijn carrière veelzijdigheid altijd hoog in het vaandel heb gedragen, trok ik die lijn ook door op het album. Ik nam dus een zeer gevarieerd album op met een aantal gouden pareltjes. Ik ben echt trots op mijn eerste album", besluit PC Brown. (PADI)