Fandag Laura Lynn werd een familie-onderonsje in Oudenaarde

De zangeres van het recente Country-album had er duidelijk zin in en ook het aanwezige publiek genoot niet enkel van het optreden van de lieve artieste uit Ardooie, maar ook van de optredens van haar collega's Eveline Cannoot, Matthias Lens & Wim Leys alias het project Lens & Leys, dansgroep Stardancers.

Voor de pauze zong ze liedjes van haar nieuw album Country. Ze kon voor de dansjes rekenen op een countryclub uit Ardooie. Laura Lynn stond ook wel eens niet alleen op het podium. Dochtertje Eliana (zes jaar) kwam erbij staan toen haar mama het lied Waar je ook mag zeilen zong, een nummer dat Laura Lynn speciaal liet maken voor haar dochtertje.

Daarna zongen ze samen een medley : Eviva Espana, Dit is de allereerste keer... Is de opvolging al verzekerd ? Ook Eveline Cannoot mocht al voor de pauze op het podium plaatsnemen. Na de pauze kwamen de andere gastartiesten op en zong Laura Lynn natuurlijk ook nog meerdere nummers. De zangeres riep ook haar mama én beste vriendin Kristine op het podium. Ze kreeg een geschenk in de vorm van een spreuk.

Ook manlief Matthias kwam even op het podium. Wondermooi waren ook de vele gezinsfoto's die werden geprojecteerd op groot scherm. Kortom, de fandag 2018 was een écht familie-onderonsje voor zangeres Laura Lynn, die ook haar partner Matthias, haar dochter Eliana én mama Kristine in de spotligts zette.

Op naar een nieuwe en even succesvolle uitgave op zondag 13 oktober 2019.

(PADI & Jens)