De fandag werd iets uitgebreider gevierd door enkele fans. David organiseerde immers een echt fanweekend. De fans konden samen met David op hotel gaan, waar 's avonds een gezamenlijke activiteit werd gehouden met een bijhorende afterparty. Goed uitgeslapen kwam men dan bijeen voor het ontbijt. In de namiddag volgde het optreden van David Vandyck. Hij beloofde een extra lang optreden te brengen, omdat hij zijn publiek wil bedanken voor alle steun, warmte en vriendschap die hij krijgt. "Als ik optreed in West-Vlaanderen, dan zie ik ook fans van Limburg. Treed ik op in Limburg dan zie ik ook West-Vlaamse fans. Fantastisch hoe jullie me allemaal volgen naar alle uithoeken in België, merci!", klonken de dankbare woorden van David.

Tijdens de fandag vernemen de fans meestal ook allerlei nieuwtjes. Op zaterdag 15 december organiseert David een trip naar Düsseldorf waar ze samen de kerstmarkt gaan bezoeken. Daarna keren ze terug met de bus naar de Kaasboerin in Mol waar de fans genieten van een verzorgd diner en van een optreden van David. David Vandyck is een gelukkig man, omdat hij al voor de vierde keer op rij te gast mag zijn in de basiliek van Dadizele waar hij liedjes zal brengen rond hoop, vrede, liefde en niet te vergeten de klassieke kerstnummers. Afspraak op vrijdagavond 21 december. Tijdens de kerstperiode zal David ook nog eens drietal akoestische liedjes brengen op de radio zender van Joe FM, een dag waar hij enorm naar uitkijkt.

Ook met het nieuwe jaar wil David klinken met zijn fans op een nieuw en muzikaal jaar en dat doet hij tijdens zijn nieuwjaarsreceptie in Zedelgem op zondag 20 januari 2019. Op aanvraag van veel fans organiseert David ook een Moederdag-brunch op zondag 12 mei. Dit evenement begint 's morgens met een ontbijtbuffet, gevolgd tijdens de middag met een warm-en koudbuffet en als kers op de taart een groots dessertbuffet. Locatie volgt later. David wordt in 2019 ook een jaartje ouder en dat viert hij met zijn fans op zondag 8 september 2019 in De Hoop in Waregem.

David beloofde ook aan zijn fans dat er in het najaar van 2019 een single uitkomt. Wat het zal worden, wilde David nog niet kwijt. Misschien een kerstduet met een Vlaamse of Nederlandse zanger(es)? De zanger deed eveneens een warme oproep naar zijn fans toe. Hij is immers genomineerd in twee categorieën van de Loftrompetten op Ment, namelijk in de categorie Beste lied en Beste videoclip. Helpen de fans mee en stemmen ze op David ?

Vrijdag 9 november vanaf 20 uur : David Vandyck in Concert in De Cultuurfabriek, Stationstraat 22 in Sijsele. Info en tickets : 050 35 16 85 of van.hove.nancy@telenet.be. - www.davidvandyck.be

(Tekst/Foto's:PADI & Mervyn)

De fandag werd iets uitgebreider gevierd door enkele fans. David organiseerde immers een echt fanweekend. De fans konden samen met David op hotel gaan, waar 's avonds een gezamenlijke activiteit werd gehouden met een bijhorende afterparty. Goed uitgeslapen kwam men dan bijeen voor het ontbijt. In de namiddag volgde het optreden van David Vandyck. Hij beloofde een extra lang optreden te brengen, omdat hij zijn publiek wil bedanken voor alle steun, warmte en vriendschap die hij krijgt. "Als ik optreed in West-Vlaanderen, dan zie ik ook fans van Limburg. Treed ik op in Limburg dan zie ik ook West-Vlaamse fans. Fantastisch hoe jullie me allemaal volgen naar alle uithoeken in België, merci!", klonken de dankbare woorden van David.Tijdens de fandag vernemen de fans meestal ook allerlei nieuwtjes. Op zaterdag 15 december organiseert David een trip naar Düsseldorf waar ze samen de kerstmarkt gaan bezoeken. Daarna keren ze terug met de bus naar de Kaasboerin in Mol waar de fans genieten van een verzorgd diner en van een optreden van David. David Vandyck is een gelukkig man, omdat hij al voor de vierde keer op rij te gast mag zijn in de basiliek van Dadizele waar hij liedjes zal brengen rond hoop, vrede, liefde en niet te vergeten de klassieke kerstnummers. Afspraak op vrijdagavond 21 december. Tijdens de kerstperiode zal David ook nog eens drietal akoestische liedjes brengen op de radio zender van Joe FM, een dag waar hij enorm naar uitkijkt.Ook met het nieuwe jaar wil David klinken met zijn fans op een nieuw en muzikaal jaar en dat doet hij tijdens zijn nieuwjaarsreceptie in Zedelgem op zondag 20 januari 2019. Op aanvraag van veel fans organiseert David ook een Moederdag-brunch op zondag 12 mei. Dit evenement begint 's morgens met een ontbijtbuffet, gevolgd tijdens de middag met een warm-en koudbuffet en als kers op de taart een groots dessertbuffet. Locatie volgt later. David wordt in 2019 ook een jaartje ouder en dat viert hij met zijn fans op zondag 8 september 2019 in De Hoop in Waregem.David beloofde ook aan zijn fans dat er in het najaar van 2019 een single uitkomt. Wat het zal worden, wilde David nog niet kwijt. Misschien een kerstduet met een Vlaamse of Nederlandse zanger(es)? De zanger deed eveneens een warme oproep naar zijn fans toe. Hij is immers genomineerd in twee categorieën van de Loftrompetten op Ment, namelijk in de categorie Beste lied en Beste videoclip. Helpen de fans mee en stemmen ze op David ?(Tekst/Foto's:PADI & Mervyn)