"Net als iedereen wil de Sint terug naar het normale leven en met de hulp van Professor Piet en de 'teletijdmachine' is dat normaal een fluitje van een cent, alleen is het apparaat niet altijd even betrouwbaar. Ik hoop echt dat het lukt, zodat de Sint op tijd terug is om met ons allen zijn verjaardag te vieren", zegt een enthousiaste Super Piet.

"Op een gecontroleerde, veilige manier kan iedereen met zijn 'clubje' meegenieten van een show met muziek, dans, optredens en heel veel humor, waar jong en oud weer zullen van smullen. "Op de mooie, rood fluwelen zitjes krijgt iedereen een plekje. We gaan het niet zien, maar we hopen wel dat de papa's, mama's, opa's en oma's meezingen achter hun mondmaskertjes. Samen met de showpieten en de Sint zitten wij allemaal in één podiumbubbel, maar geloof me : er gaan weer de gekste dingen gebeuren. Het wordt een onvergetelijk, magisch feest op de verjaardag van Sinterklaas. Hoe leuk kan dat zijn? Dat wil je toch niet missen, dus wees snel en reserveer tijdig je gezinstickets voor deze gloednieuwe show. Je moet echt snel zijn, want de plaatsen zijn beperkt. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te zien", zegt Super Piet. Dit event is een organisatie van House of Entertainment. Je hebt al een ticket vanaf 20 euro. (PADI)

Tickets en info vind je op www.feestvandesint.be

"Net als iedereen wil de Sint terug naar het normale leven en met de hulp van Professor Piet en de 'teletijdmachine' is dat normaal een fluitje van een cent, alleen is het apparaat niet altijd even betrouwbaar. Ik hoop echt dat het lukt, zodat de Sint op tijd terug is om met ons allen zijn verjaardag te vieren", zegt een enthousiaste Super Piet."Op een gecontroleerde, veilige manier kan iedereen met zijn 'clubje' meegenieten van een show met muziek, dans, optredens en heel veel humor, waar jong en oud weer zullen van smullen. "Op de mooie, rood fluwelen zitjes krijgt iedereen een plekje. We gaan het niet zien, maar we hopen wel dat de papa's, mama's, opa's en oma's meezingen achter hun mondmaskertjes. Samen met de showpieten en de Sint zitten wij allemaal in één podiumbubbel, maar geloof me : er gaan weer de gekste dingen gebeuren. Het wordt een onvergetelijk, magisch feest op de verjaardag van Sinterklaas. Hoe leuk kan dat zijn? Dat wil je toch niet missen, dus wees snel en reserveer tijdig je gezinstickets voor deze gloednieuwe show. Je moet echt snel zijn, want de plaatsen zijn beperkt. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te zien", zegt Super Piet. Dit event is een organisatie van House of Entertainment. Je hebt al een ticket vanaf 20 euro. (PADI)Tickets en info vind je op www.feestvandesint.be