Andy Van Laethem zette zijn eerste stappen op het podium toen hij zeven jaar jong was. Hij begon, samen met zijn broer. Ze zongen het liedje De clown van Ben Craemer. Thierry zong, Andy stond erbij als de clown. Later verwierf Andy bekendheid als Miss Layla. Hij is nu bijna 41 jaar en hij staat nog altijd op het podium, met uitzondering van een korte periode waarin de focus vooral lag op een eigen zaak op hun vorige locatie. Drie jaar geleden begonnen ze aan een nieuwe uitdaging. Reivan's Gezelligheid in Ingelmunster zag het levenslicht in het vroegere Pieters-gebouw op het Stationsplein. Het nieuwe jaar is nog maar een prille drie maanden ver of Andy zal zich nu meer focussen op zijn zangcarrière. "Enkele jaren stond ik minder op het podium, omdat mijn man en ik voorrang gaven aan onze zaak. Vorig jaar besloot ik om toch terug meer op te treden en niet enkel in onze eigen zaak te zingen. Dit jaar komt de zaak op de tweede plaats en kies ik terug voor mijn muziekcarrière", vertelt Andy. "Het begon met één contract, maar hoe meer contracten ik al afsloot, hoe meer adrenaline ik kreeg om nog meer contracten binnen te halen. Voor dit jaar staan er al 140 optredens op de agenda. Je hoort mij dus niet klagen. Waarom ik veel werk heb ? Omdat mijn vraagprijs betaalbaar blijft. Ik doe ook presentatiewerk. Krijg ik een aanvraag binnen om op zondagnamiddag te zingen, dan neem ik daar voorrang aan. De zaak blijft ook bestaan. Dat wil ik toch even duidelijk aanstippen. Het is niet omdat ik vaak ga zingen, dat we met Reivan's Gezelligheid stoppen. In het voorjaar komt er ook een nieuwe single. Ik opteer terug voor een cover. Het is immers al drie jaar geleden dat ik Lief zijn voor elkaar uitbracht."

Op zaterdag 7 maart viert Andy zijn 41ste verjaardag met een verjaardagsshow in zaal Middenstand in Ingelmunster. "Vorig jaar vierde ik mijn 40ste verjaardag in 't Goed ter Couteren in Ingelmunster. Dit viel mee, zodat we besloten - op algemene aanvraag - om het dit jaar nog eens over te doen", besluit Andy, die op maandag 9 maart jarig is. (PADI)

Vanaf 18.30 uur : show en diner kosten 50 euro per persoon. Info en reservatie : 051 30 04 21.

Andy Van Laethem zette zijn eerste stappen op het podium toen hij zeven jaar jong was. Hij begon, samen met zijn broer. Ze zongen het liedje De clown van Ben Craemer. Thierry zong, Andy stond erbij als de clown. Later verwierf Andy bekendheid als Miss Layla. Hij is nu bijna 41 jaar en hij staat nog altijd op het podium, met uitzondering van een korte periode waarin de focus vooral lag op een eigen zaak op hun vorige locatie. Drie jaar geleden begonnen ze aan een nieuwe uitdaging. Reivan's Gezelligheid in Ingelmunster zag het levenslicht in het vroegere Pieters-gebouw op het Stationsplein. Het nieuwe jaar is nog maar een prille drie maanden ver of Andy zal zich nu meer focussen op zijn zangcarrière. "Enkele jaren stond ik minder op het podium, omdat mijn man en ik voorrang gaven aan onze zaak. Vorig jaar besloot ik om toch terug meer op te treden en niet enkel in onze eigen zaak te zingen. Dit jaar komt de zaak op de tweede plaats en kies ik terug voor mijn muziekcarrière", vertelt Andy. "Het begon met één contract, maar hoe meer contracten ik al afsloot, hoe meer adrenaline ik kreeg om nog meer contracten binnen te halen. Voor dit jaar staan er al 140 optredens op de agenda. Je hoort mij dus niet klagen. Waarom ik veel werk heb ? Omdat mijn vraagprijs betaalbaar blijft. Ik doe ook presentatiewerk. Krijg ik een aanvraag binnen om op zondagnamiddag te zingen, dan neem ik daar voorrang aan. De zaak blijft ook bestaan. Dat wil ik toch even duidelijk aanstippen. Het is niet omdat ik vaak ga zingen, dat we met Reivan's Gezelligheid stoppen. In het voorjaar komt er ook een nieuwe single. Ik opteer terug voor een cover. Het is immers al drie jaar geleden dat ik Lief zijn voor elkaar uitbracht."Op zaterdag 7 maart viert Andy zijn 41ste verjaardag met een verjaardagsshow in zaal Middenstand in Ingelmunster. "Vorig jaar vierde ik mijn 40ste verjaardag in 't Goed ter Couteren in Ingelmunster. Dit viel mee, zodat we besloten - op algemene aanvraag - om het dit jaar nog eens over te doen", besluit Andy, die op maandag 9 maart jarig is. (PADI)Vanaf 18.30 uur : show en diner kosten 50 euro per persoon. Info en reservatie : 051 30 04 21.