Eerste beelden van ‘Red Star Line’ maken indruk!

De cast van Red Star Line. © PADI/Kristel
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

De Vlaams pers verzamelde in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs voor de exclusieve preview van de nieuwe spektakel-musical Red Star Line. De eerste beelden maakten alvast indruk! Hiermee is dan ook de laatste rechte lijn richting de grote wereldpremière ingezet. Die is voorzien voor 19 maart. Tot die tijd wordt er door cast en crew nog bijzonder hard gewerkt om een unieke, spectaculaire én ontroerende voorstelling neer te zetten.

Vanaf maart speelt de nieuwe spektakel-musical Red Star Line in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Deze nieuwe Vlaamse creatie is de opvolger van de iconische succesmusical 40-45. Het belooft opnieuw een emotionele rollercoaster te worden met een unieke live-beleving. De bezoekers worden ondergedompeld in een wonderlijk spektakel dat je meeneemt in een ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water.

© Kristel/Kenney

Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux: “Vandaag is een bijzonder spannende dag want we laten de eerste 20 minuten zien van onze Red Star Line. We volgen het vertrek van Jan naar Amerika waar hij zijn dromen achterna wil jagen. Deze prachtige openingsscène is slechts het begin, want nadien volgen nog grote dansscènes in het bruisende New York en is er zelfs storm op komst.

Aan deze productie gingen jaren van voorbereiding aan vooraf en momenteel werken we nog keihard door om op 19 maart, de dag van de grote wereldpremière, een onvergetelijke voorstelling te kunnen loslaten op het publiek.”

© Kristel/Kenney

De cast van Red Star Line

Jan – Jonas Van Geel & Jelle Cleymans

Marie – Lotte Stevens & Ianthe Tavernier

Louise – Charlotte Boudry & Charlotte Verduyn

Walter – Peter Van den Begin & Peter Van de Velde

Jakob – Carry Goossens & Frans Van der Aa

Martha – Free Souffriau & Laura Seys

Rosalie – Marleen Merckx & Vera Mann

Jef – Jan Schepens & Peter Thyssen

Cyriel – Nordin De Moor, Michiel De Meyer & Leendert De Vis

Zulma – Hilde Van Wesepoel & Goele De Raedt

Odillon – Dirk Van Vaerenbergh & Ludo Hoogmartens

Ensemble: Martijn Claes, Wout Sels, Jurgen Stein, Pieter Casteleyn, Steven Colombeen, Tim Saey, Sven Tummeleer, Victor Marinus, Roger Makadi, Youssef El Kaouakibi, Malik Mohammed, Keije Schepers, Joris De Beul, Baptiste Vuylsteke, Chris Schep, Kenny Verelst, Mathias De Decker, Stijn Linders, Maja Van Honsté, Elke Buyle, Janis van Dorsselaer, Lien Van den Bossche, Charlotte Suijs, Pauline Joris, Florence Van Laecke, Liesbeth Roose, Lynn Mancel, Gitty Pregers, Alyssa Luypaert, Seline Sánchez, Helena De Graeve, Julie Demarbaix, Freya Pauwels, Melia Loi, Annefloor Imhoff, Zoë Rijk, Eveline Maes, Christophe Degelin, Jeroen Logghe, Patrick Sabel, Lieselot Lauwers, Tessy Torfs en Kato Haes.

Al meer dan 175.000

Red Star Line is de grote opvolger van de iconische succesmusical 40-45. Op dit moment zijn er al meer dan 175.000 tickets de deur uit. Er zijn reeds verlengingen aangekondigd tot en met november 2023. (PADI)

Vanaf 23 maart: Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Tickets en info:www.redstarline.nu

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.