David Decoene uit Veurne zorgt voor een livestream op 26 december en 2 januari, met gast Leah Bien

David Decoene zorgt voor twee livestreams.© PADI/Daniël
David Decoene zorgt voor twee livestreams.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

David Decoene, bekend als zanger/muzikant uit Veurne en ook als de zoon van uitbater Johan Decoene van de Laladu in Koekelare, denkt aan al zijn fans. Speciaal voor de fans zorgt hij voor een livestream op zaterdag 26 december en ook op zaterdag 2 januari 2021.

David is zoals velen van zijn collega’s getroffen in deze coronatijden. In maart 2020 bracht hij nog een nummer ‘Om 20 uur’ uit, die te zien was op Focus-tv en dit vanop zijn balkon. Speciaal voor deze fans zorgt hij nu voor een livestream op zaterdag 26 december en ook op zaterdag 2 januari om toch een beetje licht te kunnen brengen in de harten van zijn fans.

Leah Bien is te gast bij David Decoene.© PADI/Daniël
Leah Bien is te gast bij David Decoene.© PADI/Daniël

Op zaterdag 26 december brengt David een livestream Kerstspecial, samen met zangeres Leah Bien. Aanvang om 20 uur. Deze livestream is een twee uur durende show met kerstnummers, die in deze kerstperiode zeer toepasselijk zijn. Op zaterdag 2 januari zet David het nieuwe jaar in met eveneens een livestream vanaf 20 uur en dit terug met Leah Bien. De nummers van deze nieuwjaarspecial zijn uitgekozen volgens de situatie waarin we nu zitten, namelijk corona. Ook deze show duurt twee uren. “Leah Bien is mijn knuffelvriendin”, benadrukt David. “We besloten samen om vanop afstand een mooie livestream te verzorgen. We beginnen om 20 uur, eindigen om 22 uur, zodat wie eraan meewerkt zeker voor de avondklok van middernacht terug thuis is.” (PADI)

Je kan alles volgen via hun Facebook en YouTube kanaal.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.