Ontdek de geheimen van de zee in het maritiem themapark Seafront in Zeebrugge. Doe mee met deze zomerse lezersactie van De Krant van West-Vlaanderen in samenwerking met Seafront en wie weet valt er straks een gratis duotickets voor Seafront in je brievenbus.

De vismijnactiviteiten van weleer zijn verdwenen, maar de typische sfeer is gebleven. Waar ooit de vis werd gelost en gesorteerd is nu SEAFRONT gevestigd. Verdwaal in de drie themahallen van de voormalige vismijn én proef de rijke visserijgeschiedenis. Beleef het kusttoerisme van vroeger en nu. Volg de vis van in de zee tot op je bord of sla je slag op onze visveiling. Boeiend voor jong en oud! Fun voor de kids: pirateneiland en ballenbad.

Meer info www.seafront.be

Win twee gratis tickets! Deelnemen is eenvoudig en kan tot zondag 16 augustus 2020 om 23.59 u. Beantwoord snel onderstaande vraag. Veel succes!

Ontdek de geheimen van de zee in het maritiem themapark Seafront in Zeebrugge. Doe mee met deze zomerse lezersactie van De Krant van West-Vlaanderen in samenwerking met Seafront en wie weet valt er straks een gratis duotickets voor Seafront in je brievenbus. De vismijnactiviteiten van weleer zijn verdwenen, maar de typische sfeer is gebleven. Waar ooit de vis werd gelost en gesorteerd is nu SEAFRONT gevestigd. Verdwaal in de drie themahallen van de voormalige vismijn én proef de rijke visserijgeschiedenis. Beleef het kusttoerisme van vroeger en nu. Volg de vis van in de zee tot op je bord of sla je slag op onze visveiling. Boeiend voor jong en oud! Fun voor de kids: pirateneiland en ballenbad.Meer info www.seafront.beWin twee gratis tickets! Deelnemen is eenvoudig en kan tot zondag 16 augustus 2020 om 23.59 u. Beantwoord snel onderstaande vraag. Veel succes!