PERIODE:
25-28 juni 2015

BESTEMMING: ZUID-HOLLANDZuid-Holland is een streek met een rijke geschiedenis: tal van bezienswaardigheden en musea getuigen hiervan: de zilverstad Schoonhoven, de typische Vlist, Ouderkerk en Nederlek. Tussen al die rustige plaatsen ligt een netwerk van al even rustige en veilige fietsroutes. Onderweg zijn er tientallen plaatsen om te verpozen, ideaal voor een gezellige picknick langs de waterkant, bij een molen of op een stil dorpsplein.
Het fietsen kan je afwisselen met een bezoek aan een museum of je neemt een veerpont waar het fietspad onderbroken wordt door water.
Op het programma staat ook een onvergetelijke excursie naar Rotterdam: heenreis gebeurt per watertaxi en we keren per fiets terug.
Na elke fietstocht kan je uitgebreid ontspannen in het luxueuze hotel in Papendrecht en sluit je de dag af met een heerlijk diner.

VERBLIJFSHOTEL:Apollo Hotel Papendrecht****

INBEGREPEN:- busvervoer heen en terug (met fietsaanhangwagen)
- verblijf in half pension
- lunchpakketten
- roadbook en kaartmateriaal
- ticket watertaxi
- welkomstdrank
- begeleiding door KW en VOS Travel

PRIJS:€ 315 pp op basis van busvervoer
€ 285 op basis van eigen vervoer

MEER INFO EN BOEKEN:VOS TRAVEL
051 240 340 of info@vostravel.be

In samenwerking met:

Ontdek HIER ook de andere KW-lezersreizen!

PERIODE: 25-28 juni 2015BESTEMMING: ZUID-HOLLANDZuid-Holland is een streek met een rijke geschiedenis: tal van bezienswaardigheden en musea getuigen hiervan: de zilverstad Schoonhoven, de typische Vlist, Ouderkerk en Nederlek. Tussen al die rustige plaatsen ligt een netwerk van al even rustige en veilige fietsroutes. Onderweg zijn er tientallen plaatsen om te verpozen, ideaal voor een gezellige picknick langs de waterkant, bij een molen of op een stil dorpsplein. Het fietsen kan je afwisselen met een bezoek aan een museum of je neemt een veerpont waar het fietspad onderbroken wordt door water. Op het programma staat ook een onvergetelijke excursie naar Rotterdam: heenreis gebeurt per watertaxi en we keren per fiets terug. Na elke fietstocht kan je uitgebreid ontspannen in het luxueuze hotel in Papendrecht en sluit je de dag af met een heerlijk diner.VERBLIJFSHOTEL:Apollo Hotel Papendrecht****INBEGREPEN:- busvervoer heen en terug (met fietsaanhangwagen) - verblijf in half pension - lunchpakketten - roadbook en kaartmateriaal - ticket watertaxi - welkomstdrank - begeleiding door KW en VOS TravelPRIJS:€ 315 pp op basis van busvervoer € 285 op basis van eigen vervoerMEER INFO EN BOEKEN:VOS TRAVEL 051 240 340 of info@vostravel.be In samenwerking met:Ontdek HIER ook de andere KW-lezersreizen!