PERIODE:
18-21 mei 2015

PROGRAMMA: Dag 1:- Bustransport naar Zaventem en vlucht richting Praag
- Lunch
- Verkennende stadwandeling langsheen de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: Wenceslasplein, het Oude Stadsplein met de beroemde astronomische klok,het Kinskypaleis en de St. Nicolaaskerk
- Avondmaal en overnachting in het hotel
Dag 2:- Ontbijt
- Bezoek aan het Strahov klooster in Hradcany, het Cernin en aartsbischoppelijk paleis en het burchtdistrict.
- Vrij middagmaal
- UItgebreid bezoek aan de burcht met zijn Vithuskathedraal, Gouden Straatje en de Mala Strana met prachtige paleistuin.
- Bezoek aan het 'Kindje Jezus van Praag'
- Avondmaal en overnachting in het hotel
Dag 3:- Ontbijt
- Per bus naar Kasteel Karlstein: het bekendste en meest bezochte kasteel van Tsjechië
- Boottocht en avondmaal
- Overnachting in het hotel
Dag 4:- Ontbijt
- Bezoek aan Vysehrad, een vestingstad met metershoge muren en stadspoorten, waar we ook de Sint-Petrus-en Pauluskerk en de kazematten bezoeken.
- Vrije lunch
- Bezoek aan de oude Joodse begraafplaats, de oudste nog bestaande joodse begraafplaats van Europa.
- Vervolgens rijden we naar de luchthaven voor de terugvlucht richting Brussel.
- Transfer richting West-Vlaanderen

VERBLIJFSHOTELHotel Yasmin**** in het hart van Praag
www.hotel-yasmin.cz

INBEGREPEN:
- 4 dagen/3 nachten in half pension
- vluchten heen en terug
- busvervoer van en naar luchthaven
- busvervoer ter plaatse
- Nederlandstalige gids
- 1x lunch op dag 1
- uitstappen en toegangstickets
- KW-begeleiding

PRIJS:€ 780 p.p.

MEER INFO EN BOEKEN:
City Trip Travel
056 50 59 86 - info@ctt.be
met vermelding 'KW-reis Praag'

In samenwerking met:

Ontdek HIER ook de andere KW-lezersreizen!

PERIODE: 18-21 mei 2015PROGRAMMA: Dag 1:- Bustransport naar Zaventem en vlucht richting Praag - Lunch - Verkennende stadwandeling langsheen de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: Wenceslasplein, het Oude Stadsplein met de beroemde astronomische klok,het Kinskypaleis en de St. Nicolaaskerk - Avondmaal en overnachting in het hotelDag 2:- Ontbijt - Bezoek aan het Strahov klooster in Hradcany, het Cernin en aartsbischoppelijk paleis en het burchtdistrict. - Vrij middagmaal - UItgebreid bezoek aan de burcht met zijn Vithuskathedraal, Gouden Straatje en de Mala Strana met prachtige paleistuin. - Bezoek aan het 'Kindje Jezus van Praag' - Avondmaal en overnachting in het hotelDag 3:- Ontbijt - Per bus naar Kasteel Karlstein: het bekendste en meest bezochte kasteel van Tsjechië - Boottocht en avondmaal - Overnachting in het hotelDag 4:- Ontbijt - Bezoek aan Vysehrad, een vestingstad met metershoge muren en stadspoorten, waar we ook de Sint-Petrus-en Pauluskerk en de kazematten bezoeken. - Vrije lunch - Bezoek aan de oude Joodse begraafplaats, de oudste nog bestaande joodse begraafplaats van Europa. - Vervolgens rijden we naar de luchthaven voor de terugvlucht richting Brussel. - Transfer richting West-VlaanderenVERBLIJFSHOTELHotel Yasmin**** in het hart van Praagwww.hotel-yasmin.cz INBEGREPEN: - 4 dagen/3 nachten in half pension - vluchten heen en terug - busvervoer van en naar luchthaven - busvervoer ter plaatse - Nederlandstalige gids - 1x lunch op dag 1 - uitstappen en toegangstickets - KW-begeleidingPRIJS:€ 780 p.p.MEER INFO EN BOEKEN: City Trip Travel 056 50 59 86 - info@ctt.be met vermelding 'KW-reis Praag'In samenwerking met:Ontdek HIER ook de andere KW-lezersreizen!