Met de knetterende haardvuren en gezellige kaarsjes mag het najaar dan wel het onbetwiste seizoen van de gezelligheid zijn, het is ook het ideale moment om eropuit te trekken in eigen provincie. In de special KW Kortweg Najaar vind je alvast heel wat inspiratie. Zo verklappen vier streekexperten hun toppers aan de Kust, in het Brugse Ommeland, de Westhoek en de Leiestreek. Van bijzondere tentoonstellingen en optredens over gezellige eethuisjes tot een favoriet wellnessadresje... Hun insider tips vormen de ideale leidraad voor een dagje uit.

Wist je trouwens dat West-Vlaanderen naast de toppers als In Flanders Fields en Mu.ZEE nog heel wat andere leuke musea telt? In KW Kortweg Najaar nemen we je mee naar enkele van de minder bekende musea, die absoluut ook een bezoekje waard zijn.

Verder geven we in deze special tal van tips om er het komende najaar op uit te trekken, van de lekkerste soepadresjes tot de leukste parken en bossen. Als onmisbaar toemaatje vind je in KW Special Najaar ook een HANDIGE NAJAARSAGENDA van wat er in onze provincie dag aan dag te doen is. Een echte aanrader!

Rep je op vrijdag 6 oktober dus zeker naar de krantenwinkel en haal deze niet te missen UIT-GIDS samen met KW in huis. Veel lees- en beleefplezier