KW Vakantie, vrijdag 7 juni bij Krant van West-Vlaanderen

Redactie KW

Voor een geslaagde vakantie hoef je niet ver weg te trekken; ook in eigen provincie kan je de hele zomer lang genieten. Hoe je dat kan, ontdek je in Krant van West-Vlaanderen van vrijdag 7 juni. De special KW Vakantie binnenin de krant staat boordevol tips voor uren vakantieplezier.

We polsen naar het vakantiegevoel van David Vandyck en gaan zelf garnalen vangen in Oostduinkerke, waar enkele echte garnaalvissers ons de kneepjes van het garnaalkruien leren. We nemen een kijkje in het vernieuwde Gruuthusemuseum in Brugge, dat na vijf jaar van restaureren eindelijk weer de deuren opende, en verklappen de beste plekjes om te genieten aan en op het water. Een heuse kattenjacht leidt ons dan weer naar enkele onbekende maar daarom niet minder interessante plekjes in Ieper.

De special bestaat uit 132 pagina’s vol fijne uittips voor jong en oud, speciaal voor jou geselecteerd door onze redactie én door bekende streekgenoten, die je hun favoriete plekjes en uitjes in eigen streek verklappen. Tot slot vind je in onze handige zomeragenda elke dag een resem leuke activiteiten.

Twijfel dus niet langer, met deze gids bij de hand wordt de komende zomervakantie ongetwijfeld een topper. Veel plezier!

Nu vrijdag als bijlage bij Krant van West-Vlaanderen, verkrijgbaar bij de krantenverkoper of op tablet.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier