Zulte Waregem wordt in Wigan gesteund door grote schare fans

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Het zal Zulte Waregem volgende week donderdag 28 november niet ontbreken aan vocale steun tijdens de Europese verplaatsing naar Wigan.

De supportersfederatie Esseveefans laat dinsdag weten dat al meer dan 600 supporters de trip naar Engeland zullen maken. “Voor een club als Essevee is het niet evident ook in het buitenland een dergelijk aantal supporters mee te krijgen”, legt voorzitter Geert Titeca uit. “Bij ons is er namelijk geen traditie betreffende Europees voetbal en als eerder kleine club vergt het dan ook heel wat inspanning dit allemaal in goede banen te leiden. Wij krijgen hier echter ook alle steun voor vanuit de club.”

Gaan winnen is een must

Er zijn overigens nog plaatsen beschikbaar zijn om via de charter van de supportersfederatie mee te vliegen naar Wigan, klinkt het.

Zulte Waregem staat na vier speeldagen op de derde plaats in groep D van de Europa League. Het team van Francky Dury telt 4 punten, één minder dan Wigan. Het Russische Rubin Kazan leidt met 10 punten. Het Sloveense Maribor is vierde en laatste met 3 punten.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier