Eli Iserbyt wint in Kortrijk na val van ploegmaat Michael Vanthourenhout

In het slot van de wedstrijd ging Michael Vanthourenhout tegen de grond na een inschattingsfout in een verraderlijke bocht waardoor Iserbyt alsnog met de overwinning aan de haal ging. © JASPER JACOBS BELGA

Eli Iserbyt (Pauwels Sauzen-Bingoal) heeft zaterdag in Kortrijk de tweede manche van de X2O Badkamers Trofee gewonnen. De West-Vlaming haalde het van de Nederlander Lars van der Haar en Brit Cameron Mason. Michael Vanthourenhout kwam in de slotronde zwaar ten val.

Lars van der Haar schoot, samen met Corné Van Kessel, het sterkst uit de startblokken en sloeg een kloofje op eerste achtervolgers Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout. Het duo van Pauwels Sauzen-Bingoal wist de achterstand echter weg te werken. Ook de Brit Cameron Mason voegde zich bij de kopgroep, Van Kessel moest afhaken.

In het slot van de wedstrijd ging Michael Vanthourenhout tegen de grond na een inschattingsfout in een verraderlijke bocht. Ploegmaat Eli Iserbyt ging nadien nog met de overwinning aan de haal. Lars van der Haar en Cameron Mason moesten vrede nemen met de tweede en derde plaats.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier