Miniemen en aspiranten: drukke agenda voor Victor Desmet (13)

De agenda van Victor Desmet is deze zomer goed gevuld. Zondag start hij in Westkerke. (foto Coghe) © GINO COGHE Foto Coghe
Redactie KW

Voor aspirant Victor Desmet uit Vlamertinge werd het een drukke maand juli. De wielrenner van Wielerteam Ieper reed afgelopen maand heel wat wedstrijden en behaalde ook enkele mooie ereplaatsen. Hij werd onder andere achtste in Templeuve en vijfde in Krombeke. Vooral zijn vijfde stek in Krombeke deed hem deugd.

“Daar trok ik mee in de aanval en dat bleek een slimme zet te zijn, want we gingen door tot het einde”, aldus de jongeling. Naast de wegwedstrijden was Desmet ook te vinden op de wielerpiste in Rumbeke. Door het grote aantal koersen op de weg werden daar echter enkele wedstrijden waar Desmet aan zou deelnemen afgelast door een tekort aan inschrijvingen. Het bleef er dus bij trainen voor de Vlamertingenaar.

De combinatie van zijn pistetrainingen met de wegwedstrijden was wel intens. Daarom doet hij het nu even wat rustiger aan, maar hij wil zeker nog tot en met september voldoende wedstrijdkilometers maken en mogelijks opnieuw enkele mooie resultaten neerzetten.

(Loïc Richet)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.