Het was de eerste keer in vele jaren dat de club nog eens een einde seizoensactiviteit organiseerde. Voor de fans de ideale gelegenheid om eens bediend te worden door hun favoriete spelers. De buitenlanders tekenden niet present, zij zijn al terug naar hun land. De nieuwe libero's Lowie Stuer en Yentl Bille kwamen ook al eens kennis maken met hun nieuwe teamgenoten.

Er werd gegeten, gedanst en vooral veel gedronken. De spelers van Par-ky kunnen nu op vakantie. Zij worden pas halverwege augustus weer op het volleybalterrein verwacht.

(MPM/Foto MPM)

Het was de eerste keer in vele jaren dat de club nog eens een einde seizoensactiviteit organiseerde. Voor de fans de ideale gelegenheid om eens bediend te worden door hun favoriete spelers. De buitenlanders tekenden niet present, zij zijn al terug naar hun land. De nieuwe libero's Lowie Stuer en Yentl Bille kwamen ook al eens kennis maken met hun nieuwe teamgenoten.Er werd gegeten, gedanst en vooral veel gedronken. De spelers van Par-ky kunnen nu op vakantie. Zij worden pas halverwege augustus weer op het volleybalterrein verwacht.(MPM/Foto MPM)