Stijn D’Hulst keert terug naar Knack Roeselare

Stijn D'Hulst, hier aan de slag bij de nationale ploeg, schreeuwt het uit. © foto Bart
Redactie KW

Volleyballer Stijn D’Hulst, ook spelverdeler bij de nationale ploeg, ondertekende een contract voor twee seizoenen bij Knack Roeselare.

Het was een publiek geheim dat Knack graag Stijn D’Hulst weer in de armen sloot. En niettegenstaande er ook Poolse belangstelling was, koos de 29-jarige Kortrijkzaan voor een terugkeer als eerste spelverdeler bij de ploeg waar het voor hem allemaal begon. D’Hulst speelde van 2010 tot 2017 bij Knack en was samen met onder anderen Tuerlinckx, Verhanneman, Dejonckheere en Coolman een van de Golden Boys die vijf landstitels op rij bijeenspeelde met Knack.

Stijn D'Hulst, centraal links van zijn coach, werd vijf keer op rij landskampioen met Knack Roeselare. Deze foto is van de viering in 2017.
Stijn D’Hulst, centraal links van zijn coach, werd vijf keer op rij landskampioen met Knack Roeselare. Deze foto is van de viering in 2017.© foto Bart

Hij deed internationale ervaring op bij het Duitse Düren en was de voorbije twee seizoenen tweede spelverdeler bij de Italiaanse topper Civitanova, waarmee hij de Italiaanse titel behaalde, de Champions League en het wereldkampioenschap voor clubs won. Hij wou weer eerste spelverdeler worden en dat wordt hij nu dus bij Roeselare. Hij vervangt de Canadees Walsh, die einde contract was. Zijn terugkeer zal door alle Knacksupporters gesmaakt worden. (RBD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.