Zulte Waregem neemt maatregelen tegen coronavirus

© (Foto BELGA)
Redactie KW

Essevee ziet de laatste wedstrijd van de reguliere competitie uitgesteld worden. De club kondigt enkele maatregelen aan om het coronavirus te bestrijden.

Essevee Shop tot nader order gesloten

Dé kern van de zaak: kom voor één keer niet naar het Regenboogstadion! De Essevee Shop blijft al zeker tot en met maandag 23 maart gesloten.

We begrijpen natuurlijk dat er vragen zijn. Daarom blijven we via het contactformulier en telefonisch op 056 44 00 42 wel bereikbaar.

Wat met mijn ticket of abonnement?

De wedstrijd tegen Standard zou voor een bijna vol huis worden afgewerkt. Voor de meer dan 10000 supporters en business partners die de wedstrijden zouden bijwonen, wordt een passende compensatie gezocht.

Supporters met een abonnement en businesspartners met een seizoensformule krijgen geen directe terugbetaling. Zij kunnen rekenen op een gepaste compensatie van zodra we de omvang en de gevolgen van de huidige situatie kunnen inschatten.

Supporters die online of in de Essevee Shop een los ticket kochten voor de wedstrijd kunnen contact opnemen met de dienst ticketing op ticketing@essevee.be. Vermeld in je mail de details van je aankoop (naam op het ticket, het aantal tickets en het totale bedrag) en je rekeningnummer. Je hebt tot en met dinsdag 31 maart de tijd om je terugbetaling op te vragen.

Ook voor businessklanten die losse tickets bestelden staat een terugbetaling klaar. De bedrijven die al een factuur ontvingen, mogen een creditnota verwachten. In het geval dat de betaling al werd uitgevoerd, plannen we automatisch de terugbetaling. Mocht je toch nog vragen hebben dan kan je op business@essevee.be terecht.

Geen activiteit op de Academie & doelgroepenteams

Alle teams van de Essevee Academie staan op non-actief. De trainingen, wedstrijden en andere activiteiten van onze jongens, meisjes, dames en G-voetbal worden geannuleerd tot en met dinsdag 31 maart.

Ook ons wandelvoetbalteam Essevee Old Stars en het homeless team Essevee Younited staken voorlopig alle activiteiten.

Voorzorgsmaatregelen bij A-kern

Ook onze spelers, sportieve staff en medische omkadering treffen voorzorgsmaatregelen. Dit weekend volgen de spelers een individueel loopprogramma en de trainingen van volgende week worden in kleinere groepen afgewerkt. De spelers zijn vrij van donderdag 19 maart tot en met maandag 23 maart.

Daarnaast kregen de spelers een uitgebreide briefing over de preventie van het coronavirus. De focus ligt daarbij op desinfectie en het vermijden van drukbevolkte locaties. De club raadt de spelers bovendien af om naar het buitenland te reizen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.