Jasper Beyens (29) was in de kern van Mandel United nog een van de spelers met een verleden bij OMS Ingelmunster. Voor hij bij Ingelmunster belandde, had hij het voetbalplezier hervonden bij SCT Menen. Beyens stond ook in de belangstelling van zijn ex-ploeg waar zijn pa Luc nog jeugdtrainer, maar tekende nu bij Winkel Sport. En daarmee treedt hij ook wat in de voetsporen van zijn vader, die jarenlang in de spits stond bij Winkel Sport, toen weliswaar nog een provincialer.

Patrick Rotsaert feliciteert Jasper Beyens met zijn nieuwe club., gf
Patrick Rotsaert feliciteert Jasper Beyens met zijn nieuwe club. © gf

Jasper Beyens wordt bij Mandel vaak op de linkerflank uitgespeeld, maar komt ook tot zijn recht als centrale middenvelder. Bij Winkel komt hij straks veel bekend volk tegen van bij... Mandel United. Patrick Rotsaert is er nu sportief manager, doelman Arne Galens en ook keepertrainer Kurt Vandoornezijn volgend seizoen actief op Terschueren.

Nagim Amini speelde nog bij FC Gullegem, nu is hij aan de slag bij KVK Westhoek., VDB
Nagim Amini speelde nog bij FC Gullegem, nu is hij aan de slag bij KVK Westhoek. © VDB

Winkel trok ook Nagim Amini aan. Hij startte het seizoen bij KFC Duffel in tweede amateur B, maar toen de club failliet ging en forfait gaf voor de rest van het seizoen, tekende hij bij KVK Westhoek. De ploeg van Bruno Debo is zich na de recente 12 op 12 uit het degradatiemoeras aan het hijsen. Maar Amini zal dus maar een half seizoen in Ieper actief geweest zijn, hij kiest voor het project van Winkel Sport.

Jorgo Waeghe bekrachtigt zijn contract met een stevige handdruk met Patrick Rotsaert., gf
Jorgo Waeghe bekrachtigt zijn contract met een stevige handdruk met Patrick Rotsaert. © gf

Amini speelde eerder voor FC Gullegem, KSV Oudenaarde en KSV Roeselare. Op 2 april viert hij zijn 24ste verjaardag. Amini is een kwieke, dribbelvaardige aanvaller.

Ook aan de zijde van de spelers die blijven bij Winkel Sport nog nieuws. Ook Jorgo Waeghe verlengde zijn contract. Eerder deden Julien Van Volcem, Felix Reuse, Mathias Velghe, Joey Dujardin, Rens Verhooghe, Masis Voskanian en Dylan Vanhaeren dat al.

Jasper Beyens (29) was in de kern van Mandel United nog een van de spelers met een verleden bij OMS Ingelmunster. Voor hij bij Ingelmunster belandde, had hij het voetbalplezier hervonden bij SCT Menen. Beyens stond ook in de belangstelling van zijn ex-ploeg waar zijn pa Luc nog jeugdtrainer, maar tekende nu bij Winkel Sport. En daarmee treedt hij ook wat in de voetsporen van zijn vader, die jarenlang in de spits stond bij Winkel Sport, toen weliswaar nog een provincialer. Jasper Beyens wordt bij Mandel vaak op de linkerflank uitgespeeld, maar komt ook tot zijn recht als centrale middenvelder. Bij Winkel komt hij straks veel bekend volk tegen van bij... Mandel United. Patrick Rotsaert is er nu sportief manager, doelman Arne Galens en ook keepertrainer Kurt Vandoornezijn volgend seizoen actief op Terschueren.Winkel trok ook Nagim Amini aan. Hij startte het seizoen bij KFC Duffel in tweede amateur B, maar toen de club failliet ging en forfait gaf voor de rest van het seizoen, tekende hij bij KVK Westhoek. De ploeg van Bruno Debo is zich na de recente 12 op 12 uit het degradatiemoeras aan het hijsen. Maar Amini zal dus maar een half seizoen in Ieper actief geweest zijn, hij kiest voor het project van Winkel Sport.Amini speelde eerder voor FC Gullegem, KSV Oudenaarde en KSV Roeselare. Op 2 april viert hij zijn 24ste verjaardag. Amini is een kwieke, dribbelvaardige aanvaller. Ook aan de zijde van de spelers die blijven bij Winkel Sport nog nieuws. Ook Jorgo Waeghe verlengde zijn contract. Eerder deden Julien Van Volcem, Felix Reuse, Mathias Velghe, Joey Dujardin, Rens Verhooghe, Masis Voskanian en Dylan Vanhaeren dat al.