Vijfde aanwinst voor KM Torhout : Jordy Brock (KV Oostende)

Jordy Brock speelt volgend seizoen voor KM Torhout. © gf
Redactie KW

Het gaat hard bij KM Torhout voor volgend seizoen. KM, nog steeds op de (gedeelde) tweede plaats na het ongenaakbare KSV Oostkamp, heeft een vijfde inkomende transfer gerealiseerd voor volgend seizoen.

Na middenvelders Jasper Cornillie (Zedelgem) en Bjarne Cardon (Oostnieuwkerke), verdediger Arthur Devos (Mandel) en de terugkeer van Brecht Laleman (Mandel) kon sportief manager Didier Degomme nu de 21-jarige linkerverdediger Jordy Brock overhalen om naar de Veldroom te komen. Brock kan linksback en centraal links in defensie spelen en komt over van de beloften van KV Oostende.

Hij kreeg zijn opleiding bij VG Oostende en trok drie jaar later naar de Academy van KVO waar hij zijn verdere opleiding kreeg om tot een vaste waarde bij de beloften uit te groeien.

Deze vijf aanwinsten, samen met de nu al inzetbare Tjendo De Cuyper, die afgelopen zaterdag debuteerde en meteen ook een doelpunt maakte, maakt dat met de spelers die bijtekenden het aantal kernspelers voor volgend seizoen al op achttien staat. Eerder werden vrijdag ook het contract van Mehdi Oumedjeber (25) verlengd, hij scoorde tegen Jong Lede de winninggoal.

Ook keeperstrainer Dimitri Verhulst verlengde zijn contact. Er zijn ook vertrekkers. Doelman Stijn Ampe voelt met de komst van Laleman wellicht zijn kansen als titularis fel slinken en tekende bewust niet bij. Hij is op zoek naar een nieuwe club. Twee spelers, die terugkeerden naar KM dit seizoen, vertrekken alweer na één jaar: Harry Hollevoet naar eerste provincialer Excelsior Zedelgem en Jason Neu naar het blijkbaar kapitaalkrachtige en ambitieuze KSC Blankenberge dat al een heel rijtje nieuwkomers aantrok en volgend seizoen blijkbaar voluit voor de titel gaat. (DaCh)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.