El Boutaibe versterkt B-kern van Essevee

Tarik El Boutaibe is de nieuwste aanwinst voor Essevee.© Facebook Essevee
Tarik El Boutaibe is de nieuwste aanwinst voor Essevee.© Facebook Essevee
Redactie KW

Tarik El Boutaibe (18) maakt deze zomer de overstap van de jeugd Club Brugge naar de B-kern van SV Zulte Waregem. Met Lennert Hallaert, Lukas Willen en Sef Van Damme verwelkomde Essevee een maand geleden al drie nieuwe jongens bij z’n B-kern. Deze spelers kwamen toen ook over van de Brugse ploeg.

Tarik komt uit als aanvaller en maakte al twee wedstrijden mee bij de onder 17 van de Rode Duivels. Hij scoorde zelf een doelpunt in een interland tegen de onder 17 van Oezbekistan. De transfer maakt deel uit van verjongingsplannen bij SV Zulte Waregem. “Met de komst van Tarik is onze B-kern compleet. Hij stond op de radar bij meerdere clubs en we zijn dan ook trots dat hij kiest voor ons krachtig verhaal”, zegt sportief coördinator Joric Vandendriessche.

“Omwille van covid konden we afgelopen seizoen jammer genoeg weinig wedstrijden spelen. Ik kijk er dus enorm naar uit om deze zomer te starten bij Essevee en snel terug wedstrijden te spelen”, vertelt Tarik. “Samen met mijn familie had ik meteen een goed gevoel bij Essevee. Het is een club met heel wat ambities waarbij jongeren op het juiste moment hun kansen krijgen.” (EC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier