RC Harelbeke kiest in slotevent beste ‘Rat’ van het seizoen

Doumbia met de beker. © Verstichel
Redactie KW

De ‘Ratten’ aan het Forestierstadion van Harelbeke beleefden vrijdagavond een topavond. De trainersstaf mag, na afloop van het geslaagde voetbalseizoen, dan wel die voetbalactiviteiten op een lager pitje zetten, ze boksten een heus galagebeuren in elkaar. Een gesmaakte avond.

De rode loper werd uitgerold voor de genodigden. Om en bij de 200 sympathisanten namen deel aan het event. De kantine werd voor de gelegenheid omgedoopt tot een heus Casino. In de VIP-ruimte boven werd de inwendige mens versterkt.

Van de gelegenheid werd gebruik gemaakt om enkele verdienstelijke mensen in de bloemetjes te zetten. Tevens werd het resultaat van de verkiezing van meest beloftevolle jonge speler en beste speler van het seizoen bekendgemaakt.

Oscar Van Mol mocht de beker voor beste jonge ‘Rat’ uit de handen van T2 Nick Bonte ontvangen.

Hoofdcoach Bruno Derveaux – bij deze gelegenheid de gastheer van het hele gebeuren – mocht de trofee voor de beste speler van het seizoen 2021-2022 overhandigen aan de trotse Kassim Doumbia. De winnaar begon het seizoen op het middenveld, maar zette naderhand in de verdediging zijn sterkste prestaties neer. De supporters hadden daar oog voor en verkozen dus Doumbia. Voetbalkenners die supporters van RC Harelbeke. (MVA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.