https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Middelkerke investeert 40.000 euro in FC Beaufort

FC Beaufort Heren © FR
Redactie KW

De gemeente Middelkerke investeert 40.000 euro in de fusieclub FC Beaufort, een samensmelting van SK Spermalie-Middelkerke en Davo Westende. De club start straks onder het stamnummer van Davo 7205 aan de competitie.

Vrijdag had de voorstelling plaats, in de gebouwen van sponsor Caravan Desmet dat met een herenploeg start in vierde provinciale, een damesploeg in tweede provinciale en een 30-tal jeugdploegen, verspreid over de twee campussen in Westende en Leffinge.

Burgemeester Jean-Marie Dedecker is fier: “Om het project te doen slagen, iets waarin ik veel vertrouwen heb, geeft de gemeente Middelkerke een startpremie van 40.000 euro.” “Alle ploegen, van klein tot groot, krijgen een nieuwe uitrusting, gesponsord door de gemeente. We zorgen ook voor de nodige sportieve accommodatie en het onderhoud. Als de club bewijst dat ze ons vertrouwen waard zijn – met goede prestaties en met een goede opleiding van onze voetbaljeugd, mogelijks ook met een vlugge promotie – dan beloven we dat er binnenkort een nieuw voetbalstadion zal komen. De gemeente Middelkerke wil de sportiefste ‘badstad’ zijn van de Belgische kust.”

FC Beautfort Dames
FC Beautfort Dames © FR

(FRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten