Cédric Berthelin was sinds de zomer van 2015 actief als keeperstrainer actief bij KVK. Hij nam onder meer Thomas Kaminski, Sébastien Bruzzese en Joel Pereira onder handen. Maandag raakte bekend dat hij naar Sporting Charleroi trekt, om er als keeperstrainer de staf van de nieuwe coach Karim Belhocine te vervoegen.

KV Kortrijk haalt een oude bekende als vervanger van Berthelin. Patrick Deman komt over van KV Oostende. Deman begon op 31 mei 1987 zijn spelerscarrière op het hoogste niveau bij KV Kortrijk. In 2015 maakte hij samen met Yves Vanderhaeghe de overstap naar de kustploeg, maar nu landt hij dus weer op het oude nest.

Cédric Berthelin was sinds de zomer van 2015 actief als keeperstrainer actief bij KVK. Hij nam onder meer Thomas Kaminski, Sébastien Bruzzese en Joel Pereira onder handen. Maandag raakte bekend dat hij naar Sporting Charleroi trekt, om er als keeperstrainer de staf van de nieuwe coach Karim Belhocine te vervoegen.KV Kortrijk haalt een oude bekende als vervanger van Berthelin. Patrick Deman komt over van KV Oostende. Deman begon op 31 mei 1987 zijn spelerscarrière op het hoogste niveau bij KV Kortrijk. In 2015 maakte hij samen met Yves Vanderhaeghe de overstap naar de kustploeg, maar nu landt hij dus weer op het oude nest.