KSV Roeselare kan geen vuist maken tegen KVC Westerlo

Twee weken na het vermeende faillissement mocht op Schiervelde opnieuw gevoetbald worden. Zonder veel succes, want ondanks een goede eerste helft konden de wit-zwarten ook tegen KVC Westerlo, dat kort na de rust uit twee kansen twee keer scoorde, niet winnen.

Lukas Van Eeno (Westerlo) tijdens de match tegen KSV Roeselare. © belga

De wedstrijd begon langs Roeselare-kant nochtans veelbelovend. Met een Andzouana in de spits en Bassani in steun ontbrak het de thuisploeg in elk geval niet aan goede bedoelingen. Maar meer dan een schuchter schotje van Fumaça en een harde knal van Bassani, die Özer op het halfuur ei zo na tot een kattensprong verleidde, leverden die aanvallende intenties aanvankelijk helaas niet op.

Meteen raak voor bezoekers

Het kwartiertje rust deed ze bij de bezoekers duidelijk goed, want bij de eerste de beste kans was het aan de overkant meteen raak. Brüls vond Gboho aan de tweede paal en die nam de voorzet van zijn ploegmaat dankbaar in ontvangst. Bij de thuisploeg zagen ze de bui nu al hangen en nog voor ze bij Roeselare wel en goed van die tegengoal bekomen waren maakte uitgerekend provinciegenoot Lukas Van Eenoo het verdere verloop van de wedstrijd vrijwel meteen daarna volstrekt overbodig.

Opnieuw geen eerste zege dus voor de wit-zwarten, die met een schamele twee op vierentwintig voorlopig laatste blijven.

(SBE)

Ksv Roeselare – KVC Westerlo: 0-2

Roeselare: Biebauw, Camargo, Vervoort, Voet, Sy, Fumaça, Zolotic (75′ Nouri), Areias, Godwin (67′ Naessens), Bassani (75′ Túlio), Andzouana.

Westerlo: Özer, Dewaele, Biset, Soumah, Van Den Bogaert, Abrahams (79′ Remmer), Antunes, Keita, Brüls (86′ Emenike), Gboho (79′ Petrov), Van Eenoo.

Doelpunten: 49′ Gboho (0-1), 54′ Van Eenoo (0-2).

Gele kaart: 34′ Zolotic.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.