https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Strahinja Pavlovic van AS Monaco bij Cercle Brugge

© (Foto GF)
© (Foto GF)
Redactie KW

De 19-jarige centrale verdediger wordt tot eind dit seizoen uitgeleend. Strahinja Pavlovic telde tot dusver maar een speelminuut bij AS Monaco “Ik kwam naar Cercle, eerst en vooral om te spelen, maar ook om de ploeg te helpen en te verbeteren.”

Strahinja Pavlovic is een centrale verdediger van 19 jaar. Hij ondertekende als een Servisch international tot juni 2024 bij AS Monaco. Met zijn 1m94 is hij een boomlange verdediger die tot afgelopen zomer voor Partizan Belgrado mocht aantreden en is dit seizoen na Jean Harisson Marcelin, Giulian Biancone en Anthony Musaba de vierde speler van AS Monaco die naar Cercle wordt gebracht.

Technisch directeur Carlos Aviña: “Pavlovic is een veelbelovende centrale verdediger. Het is duidelijk dat hij naar Cercle komt om onmiddellijk een positieve impact op het team te hebben en zich zo verder te kunnen ontwikkelen. Zijn talent in combinatie met zijn vertrouwen én energie zal ons zeker en vast vooruit helpen om de situatie waarin we vandaag zitten te keren.”

Na het vertrek van de Japanner Naomichi Ueda, uitgeleend aan het Franse Nimes, en de tegenvallende Serge-Philippe Raux-Yao, die vorige zomer de eerste transfer was voor groen-zwart, is versterking centraal achterin meer dan welkom. Op die positie kan ook aanvoerder Jérémy Taravel uit de voeten, naast de Schot David Bates of Harisson Marcelin. Benieuwd welke keuze trainer Paul Clement hier zal maken voor de komende 14 zeer belangrijke wedstrijden. “Ik ben linksvoetig, heb snelheid en in mijn spel ben ik sterk in de duel”, vindt de nieuwe verdediger van zichzelf. “Ik denk dat ik defensief heel veel zal kunnen bijdragen.”

Pavlovic is na doelman Sebastien Bruzesse, aanvaller Kévin Denkey en middenvelder Hannes Van der Bruggen die vierde nieuwkomer tijdens deze transferperiode. Hij trainde deze week reeds met de groep mee. “Met de komst van Pavlovic voegt Cercle een overduidelijke kwaliteitsinjectie aan de kern toe. Groen-zwart benadrukt dat het er alles aan doet om zo snel mogelijk uit de degradatiezone te klimmen en sportief mooiere tijden te garanderen”, klinkt het bij de Vereniging.

(ACR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten