Essevee verlengt contracten van Tambedou, Hallaert en Demuynck

Modou Tambedou, Lennert Hallaert en Dylan Demuynck blijven langer bij Essevee. © Zulte Waregem
Jochen Coorevits

Zulte Waregem heeft de contracten van jonge talenten als Modou Tambedou (19), Lennert Hallaert (19) en Dylan Demuynck (18) opengebroken tot en met 2025.

Essevee blijft de ontwikkeling van jonge talenten hoog in het vaandel dragen. Tambedou kwam deze zomer aan in de Elindus Arena en kon zich meteen opwerpen tot een sterkhouder. De prestaties van de Senegalees worden beloond met een verlengd verblijf tot en met 2025.

Zes goals voor Hallaert

Lennert Hallaert kwam afgelopen zomer aansluiten bij de A-kern vanuit de beloften. De aanvaller tekent zo zijn eerste profovereenkomst bij de Boeren. Hallaert was bij de beloften al goed voor zes goals en zet zijn handtekening onder een contract tot en met 2024, met optie op een bijkomend jaar.

Ook Dylan Demuynck is een jeugdproduct dat een profcontract mag tekenen tot 2024, met optie op een bijkomend seizoen. De flankspeler verblijft al sinds de U9 bij Essevee. Dit seizoen mocht hij al een paar keer invallen.

Investeren in jong talent

“Deze jonge talenten zetten stappen vooruit en verdienen het vertrouwen”, zegt CEO Eddy Cordier. “We blijven investeren in jonge talenten om op die manier verder te bouwen aan de sportieve toekomst van onze club.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.