https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Cercle Brugge annuleert winterstage in Knokke-Heist

Cercle zal verder trainen in Brugge.© ACR
Cercle zal verder trainen in Brugge.© ACR
Redactie KW

Groen-zwart zou deze week een oefenkamp inlassen in de badplaats en dagelijks trainen op de terreinen van KFC Heist. Door de vele regenval en de neerslag die nog op komst is, wil men de grasmat sparen, ook al omdat er de voorbije maanden niet op gespeeld werd.

Trainer Paul Clement gaf zijn groep maandag vrij, nadat er zaterdag en zondag werd getraind. Dinsdag hebben twee trainingen plaats, ’s morgens en ’s avonds, binnen het eigen oefencomplex op Olympia. Dinsdagavond zou men dan richting Knokke-Heist trekken voor een oefenstage van enkele dagen. De volledige selectie die er tot op vandaag is, zou meegaan.

Nu besliste Cercle de stage te annuleren. In samenspraak met de betrokken partijen wil men de speelvelden in Heist niet beschadigen. Er zal nu in aanloop naar de zeer belangrijke wedstrijd van zaterdag 9 januari om 18.30 uur in Brugge op Olympia getraind worden.

Reorganisatie medisch departement

Luciano Murchio, de Mexicaanse scout en assistent van technisch directeur Carlos Avina, is nog niet aangekomen in ons land. Cercle hoopt hem zo vlug mogelijk te mogen verwelkomen. Hij zal zijn taak vanuit Brugge opnemen.

In het kader van een reorganisatie van het medische departement neemt Cercle na onderling overleg afscheid van dokters Maarten Meirhaeghe en Simon Pirard. In de toekomst zal de medische staf verder gecoördineerd worden door één hoofdarts, dokter Maximiliaan Moyaert. Meirhaeghe kwam in aanloop van dit seizoen in dienst bij Cercle, Pirard was er al eerder actief. (ACR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten